Megtartsam a babót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
20 éves vagyok....utolsó évemet járom a fősuliból, a párom 27 éves,jó állása van, szeretjük egymást.
Terhes lettem. Még mielőtt lehurrogna valaki , 3 éve szedek fogigátlót, és mégis becsúszott.
Kétségbe vagyok esve...
Fogamzásgátló mellet teherbe esni ... nem gondolod hogy ez nem véletlen? Nagyon hozzátok akar jönni az a baba, és most akar jönni! Ne akadályozd meg!
A sorrendet hogy lakás, esküvő, baba - bárhogy felcserélheted. Nem ez számít. Hanem hogy boldogok legyetek és szeressétek egymást a pároddal.
Jó döntést kívánok neked!
Az, hogy megijedtél, teljesen természetes dolog! Én 35 évesen lettem terhes, tehát nem fiatalon, vártam is nagyon már, de hidd el amikor megláttam a terhességi tesztet teljesen bepánikoltam, hogy úristen most már semmi sem lesz olyan mint régen, nem aludhatok reggel 9-ig ha kedvem tartja, nem mehetek el csak úgy amikor kedvem tartja, mindig ott lesz a "lábam alatt" egy gyerek, akiért örökké felelős leszek...
Nagyon is átérzem, hogy mit érezhetsz, főleg ilyen fiatalon. De hidd el, amikor már ott van a baba, akkor már minden olyan természetes lesz. Persze ezeket amiket leírtam már sosem tehettem meg, de már eszembe se jutott 9-ig aludni. Az ember mindnehez hozzászokik, az lesz a természetes és tényleg sosasem tudhatod kapsz-e még egy esélyt az anyaságra!
A Te tested a Te életed!Neked kell eldöntened.A gyereket nem a párjának,hanem magának szüli az ember.Mert társad még melehet másik,de a gyereked a tiéd marad.Ha úgy érzed,nem vagy még felkészülve az anyaságra,ha minden porcikád tiltakozik a baba ellen,akkor inkább válaszd az abortuszt,mint hogy egész életedben őt hibáztasd majd azért amiket ilyen fiatalos nem élhettél meg ,mert úgy érzed majd kár volt megtartani.De ha egy picit is,de melegség tölt el amikor belegondolsz,hogy egy kis angyalka van a pocidban,akkor azért fontold meg jól a döntésedet.
Mi is nagyon régóta várjuk a gólyát,de sajnos nem hozza a babát nekünk:((
Ahova nem biztos,hogy jókor kopogtat,oda mindig megy...minket meg nagy ívben elkerül.
Én megtartanám a helyedben ,de azért írtam az érme másik oldaláról is,mert visszaolvasva a válaszokat,azért javarészt a baba megtartása mellett "voksoltak" a többiek.
Szia!
Én személy szerint megtartanám!
4 évvel ezelőtt,21 évesen volt egy terhességem,nem volt tervezett baba,albérletben laktunk a párommal,nem volt akkor munkám,de egy percig sem gondolkoztam-gondolkoztunk azon,hogy megtartsuk-e vagy se.Sajnos tőlünk elvette a sors,elvetéltem.Én azóta mindent megadnék,hogy újra sikerüljön teherbe esnem,de sajnos idáig nem sikerült.Azt a kis időt is míg a pocimban volt az a kis csoda soha nem felejtem el!
Hidd el megbánod egyszer ha most netán úgy döntesz,hogy elveteted!Lehet nem most,lehet csak pár év múlva,de akkor már késő lesz!Ez a Te döntésed,de azért azt se felejtsd el mikor meghozod,hogy annak a babának van egy édesapja akinek szintén van beleszólása!Mindenképp együtt hozzátok meg a megfelelő döntést!
szia. na hogy döntöttetek, a család többi tagjai mit szóltak??? párod, stb...?
írj valamit. várjuk !
Szia!
Na mi újság?Beszéltél a pároddal?Hogy döntöttetek?
anyukám azt mondja, h még korai, gondoljam át mit teszek, mert nagy felelősség.
a párom...istenem mekkora szerencsém van,támogat,és örül,fel sem merült benne az abortusz.
szerintem megtartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!