Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtartsam a babót? (Kérdésed...

Megtartsam a babót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

20 éves vagyok....utolsó évemet járom a fősuliból, a párom 27 éves,jó állása van, szeretjük egymást.

Terhes lettem. Még mielőtt lehurrogna valaki , 3 éve szedek fogigátlót, és mégis becsúszott.

Kétségbe vagyok esve...

2010. szept. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Igen!!!!!!!!!Én is 20 vok. és férjem van a gyerek a legszebb dolog a világon nekem egy szép kisfiam van és imádom !!!!!
2010. szept. 23. 13:22
 32/63 anonim ***** válasza:

amúgy, ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem mennyit keres a párod?????csak azért mert tényleg rengetegen élnek kevés pénzből, de boldogan, megoldják a dolgokat.

(az egyik korábbi válaszoló)

2010. szept. 23. 13:26
 33/63 anonim ***** válasza:
100%

en csak annyit tudok irni neked hogy 29 eves vagyok , parom 30 , es ket es fel eve probalkozunk sikertelenul hogy kisbabank legyen , habar mindkettonknel minden rendben volt ....tegnap elott volt inszeminaciom es el sem tudod kepzelni hogy konyorgok a jo Istenhez hogy vegre sikeruljon .....mar nagyon nagyon szeretnenk ....

tartsd meg azt a pici angyalkat o ajandek , teged valasztott hogy az anyukaja legy ............sok szerencset

2010. szept. 23. 13:31
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írt a gyes alatt ingeyenes suliról

ÓVATOSAN EZZEL!

Én így jártam idén: Azt hittük ingyenes lesz a sulim vége, mert gyeden vagyok a kisfiammal....felhívtam a sulimat és kiderült hogy csak annak lehet ingyenes nálunk, aki már 2007 előtt is gyesen / gyeden volt!!! Nekem tehát nem :(

Mindig meg kell kérdezni a sulit. Bár lehet hogy ezt már általánossá tették (hogy 2007 előttiekre vonatkozik) mert kormányrendelet írta elő, azt mondták a sulimban!!

2010. szept. 23. 13:39
 35/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyira kevésből is meg lehet oldani mindent! Ne aggódj! Vannak börzék, aukciós oldalak, vásárok, turik. Hihetetlen, mennyire olcsón be lehet szerezni mindent, ha kell. Nálunk, költözés közben jött össze a baba. Miközben terhes voltam, ömlött be a víz sokszor az ablakon, ázott a tető, csiszolták a padlót, hónapokig nem volt gáz, villanyrezsón melegítettük a vizet a fürdéshez... És még sorolhatnám. Annyi a különbség, hogy mi már szerettük volna a babát, első próbálkozós hónap volt. Ha akkor nem jött volna össze, tuti, hogy hónapokig nem vállalok gyereket. Nem tudtuk, mi vár ránk a romhalmaz lakásban, amit sikerült vennünk. De: annyira jó, hogy egyből jött :) A lakás gondok megoldódtak, mára már egész jól is néz ki, a fiú meg lassan egy éves lesz.

2010. szept. 23. 13:40
 36/63 anonim ***** válasza:

Én is megtartanám!

Bocs egy OFF lesz:

12:24-es! Fantasztikus hogy ezt mondta a fiad! Én értem miért mondta! Hihetetlen hogy emlékszik :)

2010. szept. 23. 13:48
 37/63 anonim ***** válasza:
Igen, tartsd meg, gratulálok! :-)
2010. szept. 23. 13:51
 38/63 anonim ***** válasza:

13:18 vagyok, akkor én szerencsés voltam :) de valamiféle könnyítési/támogatási forma biztos létezik...

ja, még valami: fogadd meg mindenre, ami szent Neked, hogy soha, de soha többé nem írod le/mondod ki a "babó" szót! LÉCCILÉCCILÉCCI!!!! :D:D:D:D

2010. szept. 23. 13:56
 39/63 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én csak röviden elmesélném, amit anyukám mesélt Nekem. 19 éves volt, mikor teherbe esett, úgy gondolta, hogy még fiatal,vagy talán megijedt,nem is tudom, a lényeg, hogy elvetette. Ezután kétszer esett még úgy teherbe (pár év kihagyásokkal), hogy a babák maguktól mentek el. :( Két idősebb testvérem is lenne. Végül következtem én, 4 hónapos terhes volt, mikor én velem is majdnem baj lett, de az orvosi beavatkozásnak hála megmaradtam. Ezt csak azért irtam le, mert talán segít abban, hogy mérlegelj milyen következmények jöhetnek. Hozzáteszem az elsőn kivül anyukám az összes Babát megtartotta volna. Bárhogy is döntesz, a párodat ne hagyd ki belőle :) Sok sikert!
2010. szept. 23. 13:56
 40/63 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

ha van pár perced hallgasd meg :):)

2010. szept. 23. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!