Megtartsam a babót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
20 éves vagyok....utolsó évemet járom a fősuliból, a párom 27 éves,jó állása van, szeretjük egymást.
Terhes lettem. Még mielőtt lehurrogna valaki , 3 éve szedek fogigátlót, és mégis becsúszott.
Kétségbe vagyok esve...
amúgy, ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem mennyit keres a párod?????csak azért mert tényleg rengetegen élnek kevés pénzből, de boldogan, megoldják a dolgokat.
(az egyik korábbi válaszoló)
en csak annyit tudok irni neked hogy 29 eves vagyok , parom 30 , es ket es fel eve probalkozunk sikertelenul hogy kisbabank legyen , habar mindkettonknel minden rendben volt ....tegnap elott volt inszeminaciom es el sem tudod kepzelni hogy konyorgok a jo Istenhez hogy vegre sikeruljon .....mar nagyon nagyon szeretnenk ....
tartsd meg azt a pici angyalkat o ajandek , teged valasztott hogy az anyukaja legy ............sok szerencset
Valaki írt a gyes alatt ingeyenes suliról
ÓVATOSAN EZZEL!
Én így jártam idén: Azt hittük ingyenes lesz a sulim vége, mert gyeden vagyok a kisfiammal....felhívtam a sulimat és kiderült hogy csak annak lehet ingyenes nálunk, aki már 2007 előtt is gyesen / gyeden volt!!! Nekem tehát nem :(
Mindig meg kell kérdezni a sulit. Bár lehet hogy ezt már általánossá tették (hogy 2007 előttiekre vonatkozik) mert kormányrendelet írta elő, azt mondták a sulimban!!
Szia!
Annyira kevésből is meg lehet oldani mindent! Ne aggódj! Vannak börzék, aukciós oldalak, vásárok, turik. Hihetetlen, mennyire olcsón be lehet szerezni mindent, ha kell. Nálunk, költözés közben jött össze a baba. Miközben terhes voltam, ömlött be a víz sokszor az ablakon, ázott a tető, csiszolták a padlót, hónapokig nem volt gáz, villanyrezsón melegítettük a vizet a fürdéshez... És még sorolhatnám. Annyi a különbség, hogy mi már szerettük volna a babát, első próbálkozós hónap volt. Ha akkor nem jött volna össze, tuti, hogy hónapokig nem vállalok gyereket. Nem tudtuk, mi vár ránk a romhalmaz lakásban, amit sikerült vennünk. De: annyira jó, hogy egyből jött :) A lakás gondok megoldódtak, mára már egész jól is néz ki, a fiú meg lassan egy éves lesz.
Én is megtartanám!
Bocs egy OFF lesz:
12:24-es! Fantasztikus hogy ezt mondta a fiad! Én értem miért mondta! Hihetetlen hogy emlékszik :)
13:18 vagyok, akkor én szerencsés voltam :) de valamiféle könnyítési/támogatási forma biztos létezik...
ja, még valami: fogadd meg mindenre, ami szent Neked, hogy soha, de soha többé nem írod le/mondod ki a "babó" szót! LÉCCILÉCCILÉCCI!!!! :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!