Megtartsam a babót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
20 éves vagyok....utolsó évemet járom a fősuliból, a párom 27 éves,jó állása van, szeretjük egymást.
Terhes lettem. Még mielőtt lehurrogna valaki , 3 éve szedek fogigátlót, és mégis becsúszott.
Kétségbe vagyok esve...
Tartsd meg! Ezt a félévet még simán kijárod, az utolsóban meg gondolom, csak szakdolgozatot kell írni, azt simán tudod csinálni nagy hassal is. Esetleg az államvizsgát halaszd el őszre.
Anyukám egyetemista volt, amikor születtem, azt mondta, soha olyan jó vizsgákat nem tett le, mint amikor már a hasában voltam (és nem azért, mert nagy hasa volt, mert akkor még csak két hónapos volt, szóval nem kivételeztek vele, mert senki nem tudta, hogy terhes!)
A testvérem iskolába járt (utolsó éves volt), mikor terhes lett, a vőlegénye meghalt, mégis megtartotta a babát (meg sem fordult a fejében, hogy elvetesse).
Nem bánta meg.
nem nagyon ismerjük az életed és téged sem. ÉN megtartanám azok alapján, amiket leírtál, majd befejezed a fősulit és lesz munkád is később. remélhetőleg a párod maximálisan melleted áll. remélem a szüleid is segítenek.
lelkileg én nem bírnék feldolgozni egy abortuszt és láttam egy-két ismerősöm ( 16-28 éves korig), akik elvetették a babájukat, a mai napig bánják...
ez egy nagyon nehéz dolog és remélem, bárhogyan döntesz is, minden rendben lesz!!!
én 26 vagyok, 5 hónapja szültem.van egy hiteles, félkész házunk, hiába van diplománk, munkánk, közalkalmazottként szinte diplomás minimálbéren vagyunk a párommal. de amire kell, megvan a pénz. a szüleink ugyan pénzzel nem tudnak támogatni, de maximálisan imádják a picit ők is. mi mindig azt mondtuk, addig nem lesz gyerek, amíg nincs egzisztencia. de ha tényleg erre várnánk, akkor sose lenne!
de érdekes módon, amire kell, van pénz. tudom, mi már néhány évvel idősebbek vagyunk, csakaz anyagi részét szerettem volna vázolni neked. hidd el, nem lesz sokkal jobb pár év múlva sem ebből a szempontból a helyzet.
a legnagyobb kincs az életünkben a gyermekünk!!
a párom mielőtt kiderült azelőtt egy héttel mondta, h ha bejelenteném h terhes vagyok, nem lenne megilletődve...felőle jöhetne.
milyen sorsszerű....
anyukám bármit teszek, mindenben támogat.
Én is levelező tagozatra járok, utolsó évem és van egy két hónapos kisfiam.
Hogy érted azt hogy kinek szülj? Írod hogy van egy 27 éves párod....hát neki, ha ő is akarja, és jó állása van. Nem értem..
Van lakása? Ha az is van és valóban szeretitek egymást akkor végképp nem értem miért estél kétségbe. Ha szereted és ő is téged akkor nem vetetném el az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!