Megtartsam a babót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
20 éves vagyok....utolsó évemet járom a fősuliból, a párom 27 éves,jó állása van, szeretjük egymást.
Terhes lettem. Még mielőtt lehurrogna valaki , 3 éve szedek fogigátlót, és mégis becsúszott.
Kétségbe vagyok esve...
Szia!
Ennek igazán örülök,hogy ezt olvasom,hogy megtartod!!!!Hidd el nem fogod megbánni!
Nagyon Sok Boldogságot,Egészséget Kívánok Nektek!!!!!!!!! :-)))))
Örömmel olvasom, hogy mégis megtartjátok a babát. Szerintem nem korai, 23 éves vagy, nemsokára diplomázol (és látod a válszolók közt is van, aki kisbaba mellett lediplomázott), lesz lakásotok, párod jól keres (a baba születése után Te is dolgozhatsz majd még eleget) és ami a lényeg, hogy szeretitek egymást. Ennél tökéletesebb nem is lehetne!
Sok boldogságot és jó egészséget!
Hogy megtartsd-e vagy sem, ezt mi nem mondhatjuk meg neked, ezt neked kell mérlegelni, bevonni a párodat meg a családotokat és végül dönteni. Nem ismerlek, a körülményeidről keveset írtál, ilyen esetben én megtartanám a helyedben, de tényleg nem dönthet senki helyettetek.
24 évesen volt abortuszom, én nappalira jártam egyetemre (még a hagyományos rendszerben) ki se látszottam a tennivalókból, nyakamon voltak a szigorlatok, tanítási gyakorlatok, szakdoga, államvizsga. Levelezőn esélyem se lett volna végigcsinálni, halasztani nem akartam, mert mehetettem volna BA-alapképzésbe a kifutó tanegységeim miatt. Mellesleg a párom is ugyanebben a cipőben volt mint én, pénzünk nem volt, magunkat is alig bírtuk fenntartani, szülők nyakára pedig végképp nem akartam szülni. Nem a bizonyítványom magyarázom, de én ezért döntöttem úgy, hogy nem tartom meg. Életem legnehezebb döntése volt, de akkor, ott tudom, hogy jól döntöttem. Nemsokára kezemben a diplomám, nyugodtan készülhetek teljes idős állást keresni, a baba meg majd jön, amikor tényleg jönnie kell.
Szioka!
21,5 eves anyuka vagyok van egy 14 honapos kisfiunk.
Ferjem 29 eves.
Nalunk is varatlanul jott,2 honapos hazasok voltunk epp kuloldon meloztunk de megtartottuk es eletunk legjobb dontese volt. A parom O nagyon-nagyon orult a hirnek.
Jol megelunk,babanak mindene meg van amire szuksegunk van.
Jovore kezdem az egyetemet es tervezzuk a kistesot is :)
Tartsd meg! Hidd el nem fogod megbanni.
Persze sokszor vicces mert en meg fiatalabbnak is nezek ki es rendszerint a gyerekem noverenek vagy babysitterenek neznek :)))
Minden jot nektek!:)
Szerintem vetesd el.elotted meg a egesz fiatalsagod........de ezt csak ti tudjatok eldonteni hogy tudnatok-e anyagilag meg minden teren 1 kisbabat vallani
20/L
Amikor nekem kiderült a baba, passzíváltam magam egy félévre, és most mellette fogom befejezni a sulit, lediplomázni júniusban.
Esténként amikor leteszem aludni, írom a szakdogámat minden nap. Nem nehéz, pedig nem könnyű szakmát választottam. Még van fél évem, ennyi idő alatt kényelmesen felkészülök.
Ha a kezemben lesz a diplomám, az sem érne annyit nekem mint a gyermekem. Ebbe viszont érdemes belegondolni:
Ha elveteted a gyereked, megcsinálod a diplomád, melót keresel. Aztán ár év múlve félbe kell szekítanod úgyis a karrier-terveket mert mész babázni ha összejön.
Ha megtartod a gyereked, gyes alatt megcsinálod a diplomád és amikor visszamész dolgozni - nem fog frusztrálni évekkel később hogy ketyeg a biológiai órád, hanem nyugodtan építheted a karriert, egzisztenciád, hiszen tudod hogy amikor hazamész, nem kell nakiállni a "babaprojectnek" és izgulni a teszt felett hogy vajon végre sikerült-e, hanem a karjaidbe szalad egy kisgyerek hogy "szia Anya de jó hogy itthon vagy!"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!