Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam vagy elvetessem?

Megtartsam vagy elvetessem?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok.Albérletben lakunk van egy 8 éves kislányom,4 órás munkám van,tehát gyedem szinte nem is lenne.Párom 160 000 körül kap.Most kezdem /kezdeném/ az egyetemet,azt is diákhitelből,levelező.5 hetes terhes vagyok.Mit tegyek? Köszönöm mindenkinek!
2011. szept. 4. 14:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tartsd meg! Én irtam már korábban is! Azért irtam mert a párom 100at kap,én meg csak gyest és csp-t.(ami együtt 40). S a párom levelezőn egyetemre jár és dolgozik. Gondolom a 4órás munkával is több lenne a gyeded mint az én gyesem.Ja és albérletben vagyunk annak a díja 45ezer.+rezsi. Szerintem ha ti most elraktok valamit arra az időre amikor csak gyest fogsz kapni akkor ki lehet jönni jól! S az a fizetés amit párod kap az nem is rossz:)

Egyébként nekem volt ab-m,nem egy leányálom.Számomra az sokkal jobban fájt mint a szülés. S azóta is bennem van. A lányom ezért született kisebb súllyal.Ezért voltak félidőben már jóslófájásaim amire gyógyszert ettem... Szerintem ha szeretnétek még gyereket akkor ne habozzatok. Egy ma 26L

2011. szept. 16. 19:57
 32/36 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk,hogy jól döntöttél e,ezt csak te tudod. Mondhat bárki bármit,nem vagyunk a te helyedbe.

Én csak erőt és kitartást kívánok neked,mert ahogy írtad a párod se egy leányálom. Nem tudom ha az én férjem ilyen lenne ,szülnék e neki még egy gyereket.

2011. szept. 16. 21:57
 33/36 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki,hogy el fogok vetélni,vérzem,és görcsölök.Ő se akar talán megszületni...
2011. szept. 19. 12:13
 34/36 anonim ***** válasza:

Mi ujság van? Még mindig görcsölsz és vérzel?

Vigyázz, mert ha el is vetélsz és nem ürül ki rendesen, nagy bajod lehet.

Fordulj minél elöbb orvoshoz, ne várd meg otthon, h mi lesz a vége!

2011. szept. 19. 18:55
 35/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Tegnap este elvetéltem,rögtön el is mentem orvoshoz.Megvizsgált,azt mondta,ha egy héten belül nem áll el a vérzés,akkor kórházba kell mennem.Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2011. szept. 20. 07:01
 36/36 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :( Ez biztos azért történt, mert hezitáltál, és a párod sem úgy áll a dologhoz. Szegény nem akart élni... :(
2011. szept. 20. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!