Megtartsam vagy elvetessem?
Szerintem tartsd meg! Én irtam már korábban is! Azért irtam mert a párom 100at kap,én meg csak gyest és csp-t.(ami együtt 40). S a párom levelezőn egyetemre jár és dolgozik. Gondolom a 4órás munkával is több lenne a gyeded mint az én gyesem.Ja és albérletben vagyunk annak a díja 45ezer.+rezsi. Szerintem ha ti most elraktok valamit arra az időre amikor csak gyest fogsz kapni akkor ki lehet jönni jól! S az a fizetés amit párod kap az nem is rossz:)
Egyébként nekem volt ab-m,nem egy leányálom.Számomra az sokkal jobban fájt mint a szülés. S azóta is bennem van. A lányom ezért született kisebb súllyal.Ezért voltak félidőben már jóslófájásaim amire gyógyszert ettem... Szerintem ha szeretnétek még gyereket akkor ne habozzatok. Egy ma 26L
Nem tudhatjuk,hogy jól döntöttél e,ezt csak te tudod. Mondhat bárki bármit,nem vagyunk a te helyedbe.
Én csak erőt és kitartást kívánok neked,mert ahogy írtad a párod se egy leányálom. Nem tudom ha az én férjem ilyen lenne ,szülnék e neki még egy gyereket.
Mi ujság van? Még mindig görcsölsz és vérzel?
Vigyázz, mert ha el is vetélsz és nem ürül ki rendesen, nagy bajod lehet.
Fordulj minél elöbb orvoshoz, ne várd meg otthon, h mi lesz a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!