Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Tudnátok nekem segíteni?

S. O. S Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

A story a következő:

1.

Van párom lassan 5 éve, és hát naon összevesztünk 2 hete, és elköltöztem tőle egy másik fiúhoz, akivel együtt is voltam november 28-án, és nem védekeztünk, tudom naon buta voltam, egy életre megtanultam. Viszont előtte a párommal is együtt voltam november 14-15-én, mielőtt még nem volt képbe ez a fiú. Na most az utolsó menszim az november 1-jén volt meg. Azóta sem jött meg, így tegnap csináltam tesztet 2 különbözőt és mind a 2 naon erős pozitív lett délutáni pisiből. Voltam dokinál még tegnap este megvizsgált, meg ultrahangozott és nem látott semmit, csak megnagyobbodott méhet 47x41 mm, ill. az endometrium vastagsága 16 mm volt.

Szerintetek kitől lehet a gyerek? Ha páromtól akkor megtartsuk biztos, ha a fiútól akk tuti h abortusz, hisz azt tudni kell h visszaköltöztem páromhoz, és naon jol megvagyunk megbeszéltünk mindent.

Kérlek segítsetek, tudom h naon felelőtlen voltam, és egy életre megtanultam ezt. Nem kérek kritizálásokat köszönöm!!! Értelmes emberek válaszát várom, h ki mire gondol, köszönöm nektek!!!

2011. dec. 17. 10:45
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi h érdeklődsz felőlem, 9 hetes terhes vagyok:) És eddig minden rendben, csak annyi a legrosszabb h nagyon rossz a gyomrom, folyamatosan epét és savat hányok, mindent szétmar a gyomrom és ezt már nem bírom idegekkel:((

Vettem ilyen lúgosító teát, valamennyire visszafogta, de csak enyhén, de így is hányok még eleget:(

2012. jan. 10. 12:42
 52/60 anonim ***** válasza:
Szia! Örülök, hogy írtál. Már vártam. :) Velem is ez volt, sokszor hánytam, leginkább reggel éhgyomorra, és ilyenkor csak a sav meg epe jött ki. De lassan, a 12. hét közeledtével majd kezd elmúlni. Mondjuk néha még utána is előfordult. És akkor mostmár tutira megtartjátok? Voltál tegnap dokinál? Mekkora volt a mérete?
2012. jan. 10. 12:50
 53/60 A kérdező kommentje:
hétfőn teljes vérképet kellett csináltatnom, meg labort, ja és ekg-t, mivel korházban voltam december végén, így mindig nézték a picit de nem volt vele semmi baj. Jövőhéten megyek vissza pénteken:)
2012. jan. 11. 12:14
 54/60 anonim ***** válasza:
miért voltál kórházban ha szabad érdeklődnőm?
2012. jan. 11. 22:01
 55/60 Adrika ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Láttam a tv-be ezt a Clearblue tesztet,ami pontosan megmutatja,mennyi idős a terhesség.

Nem gondoltál arra,hogy azt kipróbáld?Hátha előbbre jutnál vele.

13 hkm

2012. jan. 12. 17:01
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy előbbre jutna vele, mert az is gy írja ki, hogy 1-2, 2-3, 3-4 stb. hét telt el a fogamzás óta. És csak 1 hét az eltérés a 2 lehetséges eset között.
2012. jan. 12. 19:18
 57/60 Adrika ***** válasza:
Értem,gondoltam pontosabb,de akkor tényleg nem lenne vele kisegítve.
2012. jan. 13. 12:43
 58/60 anonim ***** válasza:
Bár úgy látom ezzel az apaság kérdéssel már nem is foglalkozik a kérdező.
2012. jan. 13. 15:09
 59/60 anonim ***** válasza:
MI újság?
2012. jan. 24. 08:18
 60/60 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy, mizu? Tudni már, hogy kié a baba?
2012. jan. 24. 10:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!