Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Tudnátok nekem segíteni?

S. O. S Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

A story a következő:

1.

Van párom lassan 5 éve, és hát naon összevesztünk 2 hete, és elköltöztem tőle egy másik fiúhoz, akivel együtt is voltam november 28-án, és nem védekeztünk, tudom naon buta voltam, egy életre megtanultam. Viszont előtte a párommal is együtt voltam november 14-15-én, mielőtt még nem volt képbe ez a fiú. Na most az utolsó menszim az november 1-jén volt meg. Azóta sem jött meg, így tegnap csináltam tesztet 2 különbözőt és mind a 2 naon erős pozitív lett délutáni pisiből. Voltam dokinál még tegnap este megvizsgált, meg ultrahangozott és nem látott semmit, csak megnagyobbodott méhet 47x41 mm, ill. az endometrium vastagsága 16 mm volt.

Szerintetek kitől lehet a gyerek? Ha páromtól akkor megtartsuk biztos, ha a fiútól akk tuti h abortusz, hisz azt tudni kell h visszaköltöztem páromhoz, és naon jol megvagyunk megbeszéltünk mindent.

Kérlek segítsetek, tudom h naon felelőtlen voltam, és egy életre megtanultam ezt. Nem kérek kritizálásokat köszönöm!!! Értelmes emberek válaszát várom, h ki mire gondol, köszönöm nektek!!!

2011. dec. 17. 10:45
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Huh, hat ez igy tenyleg sokkal nehezebb helyzet, mint ahogy elsore tunt.

Szerintem nem fog kiderulni se igy, se ugy. En nagyon bizom a pontos uh meresekben, de a legpontosabban egyebkent 10-14. het kozotti meresbol lehet megallapitani a baba korat, ha tenyleg pontosan merik le. Viszont 1 heten beluli kulonbseg igy is nagyon kicsi, tehat az sem lenne 100%. Raadasul neked az mar keso lenne.

En nem vetetnem el a helyedben, mert soha nem lennek biztos abban, hogy jol dontottem. Az biztos, hogy a gyerek a tied. Az erzeseidnek iranta elvileg fixnek kellene lennie. De tudom, hogy nagyon nehez a helyzet es kaosz van az agyadban, igy nehez szivvel gondolkodni.

A parod egyebkent mit tud ebbol? A pozitiv tesztrol tud? A felrelepesrol? O mit mond?

2011. dec. 18. 10:33
 42/60 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a párod tud-e arról, hogy a másik sráccal is együtt voltál, de ha elveteted a babát, mert nem vagy biztos az apaság kérdésében, akkor már tutira megtudja, és eléggé kérdéses, hogy fogadná ezt az egészet, hogy talán az ő gyerekét veteted el, és ez is megviselheti a kapcsolatotokat ugyanúgy. Ez nagyon nehéz, jó nagy kalamajkába keverted magad. :(
2011. dec. 18. 11:11
 43/60 A kérdező kommentje:
igen tud mindent persze. :S nagyon bízom benne h az orvosok tudnak biztosat mondani. de ez tényleg metszes:S nem tudom h hogyan döntök még:S holnap reggel megyek vérvételre és kedden lesz eredményem.
2011. dec. 18. 14:04
 44/60 A kérdező kommentje:
Képzeljétek annyira jó hírem van 5 hetes terhes vagyok 6 mm-es petezsákkal, és benne szikhólyaggal:). Szerintetek örülhetek???:D LÁttam mindent a monitoron:) És a mai hcg eredményem 5970,3 mlU. Január 9-re vagyok visszarendelve, akkor már szívhangot is fognak hallani azt mondta a doki:)
2011. dec. 19. 17:22
 45/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok unnepronto lenni, de a 6 mm-es petezsak valoban 5 hetes terhessegnek felel meg, ami azt jelenti, hogy a fogantatas kb 3 hete volt. (Merthogy a terhessegi kor a fogantatas ota eltelt ido plusz ket het.)

3 hettel ezelott november 28-a volt...

A petezsakbol egyebkent meg mindig nem lehet pontos terhessegi kort megallapitani, azt inkabb a baba ulomagassagabol lehet (crl), azt kicsit kesobb fogjak tudni neked megmerni. 2 het mulva mar igen.

A lenyeg a lenyeg: jelenlegi allas szerint nagyobb esely van arra, hogy a baba 28-an fogant.

2011. dec. 19. 17:30
 46/60 anonim ***** válasza:

Sajnos teljesen egyet kell hogy értsek az utolsó válaszolóval. A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, ami tudom, nálad nem mérvadó, de ezek a terhességi hetek, és az ennek megfelelő méretek is úgy vannak kalkulálva, hogy feltételezik a 28 napos ciklust, és a középidős fogantatást. Ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy pl. egy 4 hetente menstruáló nőnél ha egy hete késik, akkor 5 hetes terhes, de a fogantatás csak 3 hete volt, tehát gyakorlatilag az első 2 hétben még nincs terhesség.

Szóval ha most 5 hetes vagy, a petezsák, szikhólyag megléte, és az, hogy még nincs szívhang tényleg ezt támasztja alá, az azt jelenti, hogy 3 hete fogant. Ami pont 28-a. A petezsák mérete nem annyira mérvadó, tényleg majd csak konkrétan a baba nagysága (CRL) lesz az, de én is azt mondom, hogy a mai vizsgálat alapján valószínűbb a "szerető" apasága.

2011. dec. 19. 17:40
 47/60 anonim ***** válasza:
De egyébként ez még nem zárja ki, hogy a párod nem lehet az apja, hiszen mint már korábban is írtuk, nagyon kevés az eltérés a 2 együttlét között. Csak annyi, hogy az, hogy 5 hetes terhes vagy, önmagában nem jó hír, mert nem jutottunk közelebb a "megoldáshoz". Majd kellenének a baba méretei, abból már lehet kiokoskodni valami pontosabbat.
2011. dec. 19. 18:27
 48/60 A kérdező kommentje:
rendben hát legközelebb január 9-én mek vizsgálatra!
2011. dec. 19. 18:38
 49/60 anonim ***** válasza:
45%
?
2011. dec. 20. 06:09
 50/60 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok? Mi újság veletek? ma mész dokihoz, ugye? Írj majd utána, hogy mi volt.
2012. jan. 9. 11:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!