S. O. S Tudnátok nekem segíteni?
A story a következő:
1.
Van párom lassan 5 éve, és hát naon összevesztünk 2 hete, és elköltöztem tőle egy másik fiúhoz, akivel együtt is voltam november 28-án, és nem védekeztünk, tudom naon buta voltam, egy életre megtanultam. Viszont előtte a párommal is együtt voltam november 14-15-én, mielőtt még nem volt képbe ez a fiú. Na most az utolsó menszim az november 1-jén volt meg. Azóta sem jött meg, így tegnap csináltam tesztet 2 különbözőt és mind a 2 naon erős pozitív lett délutáni pisiből. Voltam dokinál még tegnap este megvizsgált, meg ultrahangozott és nem látott semmit, csak megnagyobbodott méhet 47x41 mm, ill. az endometrium vastagsága 16 mm volt.
Szerintetek kitől lehet a gyerek? Ha páromtól akkor megtartsuk biztos, ha a fiútól akk tuti h abortusz, hisz azt tudni kell h visszaköltöztem páromhoz, és naon jol megvagyunk megbeszéltünk mindent.
Kérlek segítsetek, tudom h naon felelőtlen voltam, és egy életre megtanultam ezt. Nem kérek kritizálásokat köszönöm!!! Értelmes emberek válaszát várom, h ki mire gondol, köszönöm nektek!!!
Szia.
Nekem az utolsó mensim okt. 29én volt. Sikerült összehoznunk a babát, nov 30án teszteltem pozit. Azonnal mentem dokihoz, berendelt, 4+5 hetes voltam, mikor ugyanilyen folyadéktartalmú képletet látott a petezsák mellett.
Ha reálisan belegondolsz, nem normális, hogy kéthavonta menstruálsz, szept 10, majd nov1. Kései, nagyon kései peteérésed van. Az, hogy ennyit látott a doki, azt jelenti, hogy késöbb volt a fogantatás, mert ha a párodtól lenne a kicsi, akkor már kb 20mmes petezsákot, 8 mmes embriót kellett volna látnia a dokinak és szívverésnek is kéne lennie.
Én is jártam úgy, hogy a ciklusom legutolsó napján estem teherbe. Vagyis zat hittem, meg fog aznap jönni.
A dokid kb 2 hét múlva fogja látni a baba szívverését.
Nem lennék a helyedben, de gondolj bele, azért vetetnéd el, mert egyéjszakás kalandból fogant? A párod ugyis ugy szeretné, mint a sajátját. De a te döntésed.
Amikor elolvastam az irasod elejet, akkor azt akartam irni, hogy 100%, hogy a parode, merthogy pont 14-15-e kornyeken lehetett kb peteeresed.
Azutan vegigolvastam es engem elbizonytalanitott az, hogy az orvos meg csak megnagyobbodot mehet latott, benne viszont nem volt petezsak...
Ugyanis mar tobb, mint 6 hetes a terhesseged (sot, mar kozelebb all a 7 hethez), ha a parod az apuka, akkor viszont mar latnia kellett volna petezsakot a dokinak, sot, meg szivmukodest is talan. (Nekem 6 hetesen mindket gyerekkel volt szivmukodes.) Igazabol a szivmukodes raer, de petezsaknak mar lathatonak kellene lennie 6 hetesen. Kiveve, ha nem volt tul jo UH. Huvelyi volt? Vagy hasi?
Ha a masik sractol van, akkor meg 5 hetes sincs a terhesseg, azaz a teszt mar lehet eros pozitiv, viszont az uh-n meg nem feltetlenul latnak 4 hetesen es par naposan petezsakot.
Szoval ez most meg erosen ket eselyes szerintem.
Egyet tudsz tenni: varni. Nem irtad, hogy mikor hivott vissza a doki, de kb 2 het mulva mar latszani fog tobb minden, ha a parod az apuka, akkor mar ulomagassagot is fog tudni merni a doki, abbol pedig igencsak jol meg lehet allapitani a terhesseg korat.
Annyi szerencsed van, hogy ilyen korai szakaszban ket hetes elteres nagyon feltuno tud lenni uh-s meretekbol. Ha mar fognak tudni merni konkretan valamit, akkor abbol rajohetsz, hogy mikor fogant a baba.
Egyebkent milyen a ciklusod? Szabalyos 28 napos? Ha igen, akkor feltetelezheto a nov 14-i peteeres. Ha nem szabalyos, hanem kicsit kesze-kusza, akkor viszont erre nem lehet alapozni, mert el is csuszhatott a peteeresed.
Utolso valaszolo vagyok.
Sajnos most olvastam, hogy irtal a ciklusodrol. Nem akarok veszmadarkodni, de ha tippelni kell, akkor nekem egyre inkabb az a megerzesem, hogy a missed ab miatt neked felborult a ciklusod es nem 28 naposra kellett volna szamitani. Igy ezt bekalkulalva szerintem tenyleg nem 14-en volt peteeresed es az uh alapjan inkabb valoszinu, hogy a masik srace a baba.
Kivanom, hogy ne igy legyen, csak szimplan ezt tartom valoszinubbnek.
De meg mindig bizom, hgoy azt fogod irni, hogy nem huvelyi uh volt. Hasin talan meg normalis, hogy nem latszott a petezsak.
14:02-es vagyok. Majd ha visszamész a dokihoz, és lesz újabb adat, és már az embrió mérete is látszik, akkor vissza lehet számolni a fogantatás napját, mert ilyenkor még egyformán fejlődnek. Az új fiúval csak 28-án voltál?
Majd akkor írj, és megnézzük neked, jó?
Amúgy az eddigiek alapján úgy gondolom, hogy sajnos nem a párodé lesz, de majd meglátjuk, ha többet tudunk.
Ha a pároddal együtt voltatok 19 v 20 v 21én, akkor a spermiumok még 3 napig életképesek.
Nagyon kétesélyes a dolog innentöl, mert egy hét van akkor a két aktus között és nem tudni, mikor volt ovud.
Nagyon gyorsan tudnak nőni a kicsik és az uh sem ad mindig pontos tájékoztatást.
Számolgathatunk itt agyba föbe, de mostmár annyira 50-50%.
Az a baj, hogy Te sem nyugszol meg, ha nem tudod 100%ra, hogy a párodtól van a baba.
A hcgvel csak az a baj, hogy minden nö szervezete másképpen termeli.
A baba növekedése sem biztos pont, egy dologgal mehetsz tutira, az pedig a DNS teszt. De hát meg kell várni, hogy a baba megszülessen, hogy meg lehessen csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!