Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Tudnátok nekem segíteni?

S. O. S Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

A story a következő:

1.

Van párom lassan 5 éve, és hát naon összevesztünk 2 hete, és elköltöztem tőle egy másik fiúhoz, akivel együtt is voltam november 28-án, és nem védekeztünk, tudom naon buta voltam, egy életre megtanultam. Viszont előtte a párommal is együtt voltam november 14-15-én, mielőtt még nem volt képbe ez a fiú. Na most az utolsó menszim az november 1-jén volt meg. Azóta sem jött meg, így tegnap csináltam tesztet 2 különbözőt és mind a 2 naon erős pozitív lett délutáni pisiből. Voltam dokinál még tegnap este megvizsgált, meg ultrahangozott és nem látott semmit, csak megnagyobbodott méhet 47x41 mm, ill. az endometrium vastagsága 16 mm volt.

Szerintetek kitől lehet a gyerek? Ha páromtól akkor megtartsuk biztos, ha a fiútól akk tuti h abortusz, hisz azt tudni kell h visszaköltöztem páromhoz, és naon jol megvagyunk megbeszéltünk mindent.

Kérlek segítsetek, tudom h naon felelőtlen voltam, és egy életre megtanultam ezt. Nem kérek kritizálásokat köszönöm!!! Értelmes emberek válaszát várom, h ki mire gondol, köszönöm nektek!!!

2011. dec. 17. 10:45
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
Remélem a párod babája!:)
2011. dec. 17. 18:52
 32/60 A kérdező kommentje:
Én is nagyon nagyon remélem.. Szurkoljatok tényleg, nagyon nagyon bízom benne, hisz a remény hal meg utoljára!!
2011. dec. 17. 19:15
 33/60 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Mit teszel, ha a doki sem tud biztos választ adni?
2011. dec. 17. 20:04
 34/60 A kérdező kommentje:
elvetetem akkor mindenféleképpen:(
2011. dec. 17. 20:48
 35/60 anonim ***** válasza:
47%
Ne tegyél ilyet! Aztán egész életben emészted magad,h mi van ha a párodé lett volna. Szerintem tartsd meg! Nekünk nem ment félre az utunk,de mégis a lányunk szőke és mi fekete hajuak vagyunk
2011. dec. 17. 21:11
 36/60 anonim ***** válasza:
.
2011. dec. 17. 22:33
 37/60 A kérdező kommentje:
Tudjátok, mi jutott most az eszembe, hogy 21-én hétfőn én este 10-ig dolgoztam és felhivott a fiú h a párom lent van a kocsmában ahova leszoktunk járni karaokizni. én rohantam is a kocsmába melo után és pont oda értem mire zárták be és indultak volna hazafele. Na akkor este egy kicsit ivott 2-3 sört, és hazajöttünk és akkor este együtt is voltunk és tuti biztosra mert bocsánatot is kért, h lement nélkülem, és úgy mondva békülő szex volt:D
2011. dec. 17. 23:05
 38/60 anonim ***** válasza:

Az tök jó, hogy ilyenek az eszedbe jutnak, de gondolj bele, ki tud kb 4 nap különbséget észrevenni a babán? Mert ha 21én éjjel a pároddal együtt voltatok, onnan még 3 napig életképesek a fickók.

A doki sem fogja neked megmondani 100%ra, hogy mikor volt a fogantatás. Két hét különbséget még talán, de 4 napot?

2011. dec. 18. 07:13
 39/60 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ezekkel az újabb adatokkal csak jobban komplikálódik a helyzet. 2 hét különbségnél szinte biztosra meg lehetne mondani, ki az apa, de így, hogy 1 hétre csökkent, már nagyon necces, kb. 50-50. Mert 2-3 napos eltérést az embrió mérete alapján azért bele kell kalkulálni, és az pont elég ahhoz, hogy semmi se legyen biztos. Majd azért ha voltál uh, írd meg a méretét, és kihozzuk belőle a lehetséges fogantatási napot, de sajnos nem valószínű, hogy így biztosra tudunk menni.
2011. dec. 18. 09:44
 40/60 anonim ***** válasza:

tudod mit nem értek?ha 21.-én volt békülős szex meg mnden a pároddal,akkor 28.-n mért feküdtél le mégis a másikkal?

elvetetni hülyeség,gondold csak végig...a baba ezerszer fontosabb kell h legyen,mint bármelyik pasi az életedben.szóval te azért vetetnéd csak el a babt h nehogy elveszítsd a párod.jól gondolom?legyen már annyi eszed h a gyerekedet fontosabbnak tartod.pláne miután már volt egy missed abod.ha most elveteted mi van ha többé az életben nem lehet babád?

2011. dec. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!