Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nem jott meg. 2-3 napja...

Ma nem jott meg. 2-3 napja csinaltam egy predit, de negativ volt. Van esely?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem, van olyan akinek csak kesobb jelezte a predi teszt a terhesseget?

tegnap 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nálam sem közben sem utána nem jelezte, emiatt teljesen elvetettem a terhesség lehetőségét, bár ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy 31 éves férfi vagyok...
tegnap 22:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez jo volt😂
tegnap 23:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Kerhetnek rendes valaszokat? Tapasztaltabbakat. Annyit hozza tennek hogy rendszertelenebb a ciklusom
ma 04:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csinálnék a napokban egyet még

De nekem a predi minden alkalommal már 2 nappal előtte kimutatta,még esély van mert,most pl 4nappal előbb próbáltam bárhogy kerestem a csíkot semmi(éreztem hogy baba van) rá 2 napra nem reggeliből mutatta (de pontosan tudom hogy együttlét után 13nappal lett HALVANY pozitiv ) de ha tudod az együttlét dátumot onnantól min.14.nap

Szerintem akár ma is csinálhatsz a peredi tuti mutatná,vagy van a másik (nem jut eszembe a neve) világos rózsaszín kupakos és 6nappal előtte mutatja (elvileg de inkább az is 2-3 csak)

3.babás 11+3 kismama

ma 05:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem jött meg, tehát késik a mensid, akkor kevesebb, mint 14 napja volt ovud, ha volt. A predi nagyon legkésőbb 11.dpo-n pozi lesz. Ha ebből indulsz ki, akkor kevesebb, mint 11 napja volt ovud, amikor csináltad a tesztet.

Ha voltatok együtt, és van esély rá, hogy az ovud majdnem egy hetet késett, akkor van remény. Bár ugye nem írtad, a ciklusodban mikor csináltál tesztet.

Egy a lényeg, predi az még mensi elött pozi lesz, de nyilván, ha nem tudod mikor volt ovud, akkor azt sem tudod mikor kell megjönnie. Ilyenkor van értelme reménykedni mensiig.

ma 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Rendszertelen ciklusnál nem lehet tudni. Nekem, amikor összejött, akkor lehetett peteérés, mikor már egy 28-30 napos ciklusban meg kellett volna jönnie. Elég későn lett pozitív.

A második terhességemnél pedig meglepetés volt. Sajnos az első missed ab műtéttel végződött szeptember legvégén. Utána 8 hétig nem jött meg, ezért elmentem a kórházba. Akkor még nem láttak semmi szokatlant, terhességet sem. Néhány nap mulva pozitívat teszteltem. Pedig az esélytelenek nyugalmával csináltam egy tesztet. 😊 Minden rendben van egyébként, a 6 hetes uh-n már pulzált. 😍 Az elsőnél nem volt semmilyen életjel, pedig többször visszahívtak, hátha a következő alkalommal már lesz szívhang.

Szóval most megnyugodtam, hogy ez másmilyen terhesség.

Bocsi az offért. :D Csak izgatott vagyok.

ma 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez az új Predictor egy vacak amik a Shein és tarsai oldalon megtalálhatóak 100 Ft-ért. Az első terhességemnél a régi nagyon szépen mutatta már nemvárt előtt 5!!! nappal, ez pedig nem és szerintem maszatos is, silány minőség. A nemvárt előtt 2 nappal, ha pontos a ciklusod akkor kellett colna egyebként derengeni valaminek.
ma 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!