Ma nem jott meg. 2-3 napja csinaltam egy predit, de negativ volt. Van esely?
Én csinálnék a napokban egyet még
De nekem a predi minden alkalommal már 2 nappal előtte kimutatta,még esély van mert,most pl 4nappal előbb próbáltam bárhogy kerestem a csíkot semmi(éreztem hogy baba van) rá 2 napra nem reggeliből mutatta (de pontosan tudom hogy együttlét után 13nappal lett HALVANY pozitiv ) de ha tudod az együttlét dátumot onnantól min.14.nap
Szerintem akár ma is csinálhatsz a peredi tuti mutatná,vagy van a másik (nem jut eszembe a neve) világos rózsaszín kupakos és 6nappal előtte mutatja (elvileg de inkább az is 2-3 csak)
3.babás 11+3 kismama
Ha nem jött meg, tehát késik a mensid, akkor kevesebb, mint 14 napja volt ovud, ha volt. A predi nagyon legkésőbb 11.dpo-n pozi lesz. Ha ebből indulsz ki, akkor kevesebb, mint 11 napja volt ovud, amikor csináltad a tesztet.
Ha voltatok együtt, és van esély rá, hogy az ovud majdnem egy hetet késett, akkor van remény. Bár ugye nem írtad, a ciklusodban mikor csináltál tesztet.
Egy a lényeg, predi az még mensi elött pozi lesz, de nyilván, ha nem tudod mikor volt ovud, akkor azt sem tudod mikor kell megjönnie. Ilyenkor van értelme reménykedni mensiig.
Rendszertelen ciklusnál nem lehet tudni. Nekem, amikor összejött, akkor lehetett peteérés, mikor már egy 28-30 napos ciklusban meg kellett volna jönnie. Elég későn lett pozitív.
A második terhességemnél pedig meglepetés volt. Sajnos az első missed ab műtéttel végződött szeptember legvégén. Utána 8 hétig nem jött meg, ezért elmentem a kórházba. Akkor még nem láttak semmi szokatlant, terhességet sem. Néhány nap mulva pozitívat teszteltem. Pedig az esélytelenek nyugalmával csináltam egy tesztet. 😊 Minden rendben van egyébként, a 6 hetes uh-n már pulzált. 😍 Az elsőnél nem volt semmilyen életjel, pedig többször visszahívtak, hátha a következő alkalommal már lesz szívhang.
Szóval most megnyugodtam, hogy ez másmilyen terhesség.
Bocsi az offért. :D Csak izgatott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!