December 5.-én kellett volna megjonnie, csináltam egy tesztet 10.-én, és 15.-én is negatív lett mindkettő Még érdemes tesztet nézni? Azóta se jött, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
jan. 2. 16:03
1/2 anonim válasza:
Ha folyamatosan szexelsz védekezés nélkül, akkor természetesen lehetsz terhes bármikor (hisz gondolom nem tudod, mikor lesz/volt az utolsó ovulációd.
Valószínűleg az előző ciklusban ez kimaradt, ha a következő sem jön meg, akkor nem árt benézni egy dokihoz.
(Nekem amúgy legutoljára ciszta miatt maradt ki egy vérzés, utána a következő kb. rendes időben jött. Persze rengeteg más oka lehet, ezért jó, ha rádnéz egy orvos.)
2/2 anonim válasza:
Ha a tesztek ennyi késés után is negatívak, inkább valami hormon gondra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!