2. Trimeszterben feszülhet a has?
2.trimeszterben járok a 2.babámmal. Pár napja, főként délután feszítő érzést tapasztalok az alhasamban, amitől kicsit nehezebben, óvatosabban tudok mozogni. Néha kisugárzik az egész medencém tájékára, a csontokba, ágyékba. Egyik este szerettünk volna együtt lenni a férjemmel, de a behatolásnál is éreztem ezt a feszítő érzést odalent, így abba is hagytuk. Nem sokkal később elmúlt, de nem tudom ez normális-e.
Az első terhességemnél nem tapasztaltam ilyet, akkor kisfiút vártam, jelenleg kislányt. Már a mozgolódásán érzem, hogy sokkal lentebb helyezkedik el a pocakomban, mint a kisfiam. Lehet ehhez köze?
Igyekszek ilyenkor még több vizet inni és magnéziumot is veszek be. Lehet tenni ilyenkor valami mást, amivel esetleg lerövidítem a feszítő érzést vagy csak várjam míg elmúlik?
A nőgyógyászom szabadságon van, nem szívesen mennék máshoz, ha csak nem utal komoly gondra ez a dolog. Köszönöm, ha segítesz.
Masodik babat varom en is, hat ez a terhesseg most katasztrofa. De nyilvan azert, mert mit csinaltam anno, ha fajt valami, faradt voltam?
Szepen lefekudtem es pihentem,miutan mar nem dolgoztam.
Most ez abszolut nem opcio, mert nyilvan az elet nem allhat meg, itt a 2 evesem, menni kell :D
De persze probalok azert pihenni, amennyit lehet,meg ha a ferjem hazaer delutan, akkor en mar “kivonom magam a forgalombol” es csak fekszem a kanapen sokszor, ugy jatszok max a gyerekkel, de keves. Legszivesebben most fekudnek 1 hetet, ugy erzem az kene 🤣
Es hol a vege, meg csak 25 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!