Végefelejáró kismamák, nektek is sokat fáj a hasatok?
Nincs sok hatra? Innen meg konkretan 5 het is lehet, mire ebbol szules lesz, persze kinek mi, de nekem ez anno orokkevalosag volt🤣
Mondjuk en tenyleg elmentem a falig, mert ugy inditottak 41+1 napon, szoval nagyon elegem volt mar.
Tippem nincs. Szar. Utaltam a veget😭
De megeri nyilvan.
Igaz én már szültem, de nekem is sokat keményedett a hasam és volt bő folyásom főleg 30.héttől. Merő szikla volt az egész has. Nekem magne b6 mondott az orvosom, illetve kis időre meleg fürdőt amíg enyhül a fájdalom mert olyankor mikor keményedett a hasam vele együtt jött a jósló fájás is.
A bőfolyás lett nézve neked? Mert én mikor panaszkodtam a dokimnak, hogy huhh meg háhh az volt az első, hogy mintát vett fertőzések miatt. Elvileg az is okozhat ilyet, nekem nem volt gondom úgyhogy gyakorlatban nem tudom.
Kitartás pár hét aztán jobb lesz :)
Boldog baba várást!
2-es, kevesebb, mint 4 hetem
Van hatra, mert egeszsegugyi okokbol 40.het elejen megcsaszaroznak, ha addig nem szeretne vilagrajonni. 40hethez kepest a kevesebb, mint 4 het nem
Sok. Es mindenki is ilyenkor
Mar ugy beszel magarol, hogy mindenidos.
3-as koszi szepen! Sajnos azt meg nem neztek, hetfon megyek csak ujra dokihoz meg ctg-re.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!