Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végefelejáró kismamák, nektek...

Végefelejáró kismamák, nektek is sokat fáj a hasatok?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok, már nagyon nehezen bírom ezt a terhességet. Hétvégén eltörött a jobb kezemen az ujjam.. nagyon fáj(t), de nagyobb bajom, hogy így még nehezebb felállni bárhonnan vagy kikelni az ágyból. Most este meghúztam a hasamat, miközben próbáltam kikelni a kanapéról. Nagyon fájt és megijedtem. Rengeteget keményedik a hasam, de még nem igazi fájások viszont nagyon sok haskeményedés van. Bő folyásom van, ami szintén kellemetlen (nem magzatvíz). Más anyukák Ti, hogy bírjátok? Kellene kis erő.. tudom nincs sok hátra, de úgy érzem nagyon lassan telik már az idő, aludni se tudok éjszaka.

tegnapelőtt 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs sok hatra? Innen meg konkretan 5 het is lehet, mire ebbol szules lesz, persze kinek mi, de nekem ez anno orokkevalosag volt🤣

Mondjuk en tenyleg elmentem a falig, mert ugy inditottak 41+1 napon, szoval nagyon elegem volt mar.

Tippem nincs. Szar. Utaltam a veget😭

De megeri nyilvan.

tegnapelőtt 23:08
 2/5 Syska ***** válasza:

Igaz én már szültem, de nekem is sokat keményedett a hasam és volt bő folyásom főleg 30.héttől. Merő szikla volt az egész has. Nekem magne b6 mondott az orvosom, illetve kis időre meleg fürdőt amíg enyhül a fájdalom mert olyankor mikor keményedett a hasam vele együtt jött a jósló fájás is.

A bőfolyás lett nézve neked? Mert én mikor panaszkodtam a dokimnak, hogy huhh meg háhh az volt az első, hogy mintát vett fertőzések miatt. Elvileg az is okozhat ilyet, nekem nem volt gondom úgyhogy gyakorlatban nem tudom.

Kitartás pár hét aztán jobb lesz :)

Boldog baba várást!

tegnap 00:37
 3/5 A kérdező kommentje:

2-es, kevesebb, mint 4 hetem

Van hatra, mert egeszsegugyi okokbol 40.het elejen megcsaszaroznak, ha addig nem szeretne vilagrajonni. 40hethez kepest a kevesebb, mint 4 het nem

Sok. Es mindenki is ilyenkor

Mar ugy beszel magarol, hogy mindenidos.

3-as koszi szepen! Sajnos azt meg nem neztek, hetfon megyek csak ujra dokihoz meg ctg-re.

tegnap 11:02
 4/5 Syska ***** válasza:
Én írtam elötted. Addig probálj pihengetni, a sok üléstől is tud keményedni, probálj elfeküdni olyankor hátha segít. Lehet a dokid azt fogja mondani,hogy már 36.hét után felesleges a magne b6 mert elnyomhatja a fájásokat és ettől a héttől már, ha megszületne a baba akkor sem lenne gond. Mert elsőnél 36.héttől abba kellett hagynom a szedését utasításra. Másodiknál 37.hétig szehettem. Bocsi hogy nem írtam elsőnek, de van ami csak most ugrott be, hogyan is volt :D
tegnap 14:25
 5/5 Syska ***** válasza:
Szedhettem*
tegnap 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!