Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Streptococcus fertőzés? Ki...

Streptococcus fertőzés? Ki lehet kezelni?

Figyelt kérdés
30hetes terhes vagyok. 1 hónapja derült ki hogy van, kezelve lett antibiotikummal meg kúppal. Most megismételtük a mintavételt és még mindig megtalálható a hüvelyben. Ráadásul már e-coli is igazolható. Az orvos nem érti szerinte a gyógyszernek segítenie kellett volna, biztos visszafertőződtem szerinte. De az lehetetlen mert a férjemmel nem élünk nemi életet és ő is kezelve lett. Nem írt fel most semmit be kell menjek és megbeszéljük mi legyen mivel legyen kezelve. Hogy lehet hogy nem hatott a gyogyszer sem a kúp? Másnál is volt hasonló? Sikerült kikezelni vagy nem?
tegnap 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pozitív lett (első gyereknél negatív volt) de meg sem próbáltak kikezelni. Ha utána olvasol, akkor látod, hogy ez nagyon gyakori és hogy kétféle álláspont van. Vagy kapsz antibiotikumot, vagy majd csak szülés közben kapsz. Én csak vajúdás közben kaptam 4 óránként. Rendben vagyunk mindannyian.
tegnap 09:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek attól hogy ne adj isten elkezd hamarabb kinyilni a méhszájam és elkapja. Folyamatosan ezen izgulok.
tegnap 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 36 hetesen kellett megcsináltatni. Akkor kiderült H van, de valszeg előtte is volt már. Egy héttel szülés előtt kaptam antibiotikumot (sztem feleslegesen), utána nem tudom hogy szülés közben kaptam e őszintén szólva. Újra meg nem lett megcsinálva de semmi baja nem lett.
tegnap 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pozitív volt, de nem kezeltek szülés előtt. A méhszájam is elkezdett nyílni 38 hetesen. Annyit mondtak, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor azonnal kórház, mert akkor már nincs védve a baba. Végül indítással szültem, 4 óránként kaptam infúzióba az antibiotikumot. Szülés után a baba értékeit is ellenőrizték folyamatosan, nem volt semmi probléma.
tegnap 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,antibiotikumot szedtem 3x,mindig visszajött pont ez a kettő.
ma 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!