Rekucika1994 kérdése:
Eleinte elevit vitamint szedtem de hánytam tőle, most vettem tegnap femibiont és mennyire ajánlanàtok? Este szedek napokra ellátva 2 szemet egy rózsaszin és egy sárga kapszulát írja is doboza. 23 hetes kismama vagyok
Figyelt kérdés
tegnap 18:32
1/5 anonim válasza:
Nekem mindegyiktől hányingerem volt.
Dm babamama vagy jutavit az amitől nem voltam rosszul.
Pl én amúgy egyiket se bírtam este szedni (egyébként is reggeli után érdemes) mert nem tudtam tőle aludni xD
Sajnos drága próbálgatás, de neked kell kitapasztalni melyik válik be...ha jellemzően a vitamin után 1 órával rosszul leszel akkor az neked nem jó. Illetve fontos, hogy étkezés közben vagy utána szedd be. Éh gyomorra mindig roaszabb.
2/5 anonim válasza:
Egyedül a jutavittől nem forgott a gyomrom
3/5 anonim válasza:
Komolyan mondom fejezd mar be. Kiirtal vagy 5 kerdest rola🤣
Ki kell problani. Ha bejon, bejon, ha nem, nem.
Mi lesz veled, amikor majd tenyleg komoly donteseket kell meghoznod? A gyerekvallalassal jar par ilyen nehez szitu…
Ossze fogsz roppanni.
4/5 anonim válasza:
23 hetesen kezd el érdekelni a vitamin kérdés, de akkor napi 2-3 kérdést ki kell írni? Elevit, GAL, Femibion, Jutavit, Gravida, Timester. Ezek mind ismert terhesvitaminok, nincs egy jó és egy rossz, amelyiktől nem vagy rosszul, azt szedheted. Nem ettől lesz egészséges vagy egészségtelen a babád, ha szedsz valamit, az már tök jó. Az Elevittől hánysz, akkor azt add oda valakinek, aki el tudja használni. Ha a Femibiont már megvetted, akkor szedd azt, ha nincs hányingered, akkor szedheted azt végig. Ha hányingered van, vagy bármi más tüneted, akkor próbáld meg a Jutavitet, arra sokan írták, hogy nem okozott semmi negatívat.
5/5 anonim válasza:
Soha semmilyen vitamint nem szedtem, nincs rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!