Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiskorú vagyok, hogyan tarthat...

Kiskorú vagyok, hogyan tarthatnám meg a babát? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17éves vagyok, tudom h sokaknak nem tetszik ez de kérem az ilyen véleményeket mellőzzétek...csaka kérdésre válaszoljatok!

Ha nem mondom el a szüleimnek, hogy babát várok és letellik az az idő h elvégezhetik az abortuszt akkor ugye már nem vehetik el tőlem a babát?

2011. szept. 27. 17:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Gratula! :))
2011. okt. 4. 10:19
 52/55 anonim ***** válasza:
össze fogtok házasodni?
2011. okt. 4. 10:26
 53/55 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok egészséget nektek. Kedves utolsó válaszoló! Miért olyan fontos hogy összeházasodnak e? mi sem vagyunk összeházasodva 7 éve élünk együtt és a második babát várjuk! Papírok nélkül is lehet boldog!
2011. okt. 4. 12:17
 54/55 Atroposz ***** válasza:
Mert talán sokkal komolyabban veszik mint szülőket.(pszichológia)lovagias lenne az az apától,nem kéne apasági nyilatkozat stb.Sokaknak egy papír én is azt hittem amíg össze nem házasodtunk ez ennél sokkal komolyabb lépés.
2011. okt. 4. 12:27
 55/55 A kérdező kommentje:

8hetes terhes vagyok

és igen, tervezzük az összeházasodást, csak nem akarjuk most télen csinálni...április közepére várható a baba és agusztusba szeretnénk összeházasodni

2011. okt. 4. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!