Nem te vagy esetleg, aki a szeretőjétől várja a babát?
A napokban nem te tettél fel kérdést?
2011. szept. 27. 17:56
12/55 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: csak úgy tarthatod meg ha eltitkolod 12hétig. (az 100% hogy a szüleid nem támogatnának?)
Nem a kérdésre: nem tudsz beszélni a szüleiddel erről? Nem olyan a kapcsolatotok? Nem lehet, hogy együtt tudnátok döntést hozni?
2011. szept. 27. 17:56
13/55 anonim válasza:
A kedves apa mit szól hozzá, hogy sikerült összehozni egy gyereket?
2011. szept. 27. 17:57
14/55 A kérdező kommentje:
Már 1,5 éve vagyok vele együtt szóval nem hiszem hogy csak egy numerára kellettem neki. A szüleim nem tudják, hogy együtt vagyunk, de ismerik és nagyon szeretik mivel kollégák. De így már nem tudom h mi lesz a helyzet
2011. szept. 27. 17:59
15/55 anonim válasza:
Beszéltél a barátoddal a gyerekről?
2011. szept. 27. 18:01
16/55 anonim válasza:
Beszéltél vele?
Mert úgy érzem a kérdésedből ő is azok közé fog tartozni akik csak a 12. hét után tudják meg....
Különben nem kérdeznél,már tudnád mit tehetsz ésmit nem.
2011. szept. 27. 18:02
17/55 A kérdező kommentje:
Ők is csak a munkájukkal vannak elfoglalva, sosincsenek itthon, ha mégis akkor állandóan a telefon lóg a fülükön.
Én nem értem az ilyen szülőket. Ha odaülök apámhoz és mondom neki, hogy ebben és ebben a témában akarok vele beszélni még elküld h ő meg nem akar beszélni. Akkor most ilyenkor mit lehet csinálni?
A párom örül a babának, csak azt sajnálja, hogy ezzel a tanulmányaimat elfogom rontani, de mindeben mellettem van!
2011. szept. 27. 18:03
18/55 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést nem mertem neki feltenni, mert ő azt akarja h elmondjuk a szüleimnek!
2011. szept. 27. 18:05
19/55 anonim válasza:
dg
2011. szept. 27. 18:12
20/55 anonim válasza:
Szia. Valahol lelkem mélyén megértelek. Én is már nagyon fiatalon akartam babát. Nem is vártam túl sokáig vele, mert 22 évesen szültem. Szerintem nem az számít hogy ki hány éves, hanem hogy megvannak e a feltételek és az akarat ahhoz hogy egy gyermeket, egy emberkét felnevelj! Végig kell gondolnod, ha megtartod nincs bulizás, nincs csavargás. Nem mondom hgoy borzasztó gyerekkel fiatalon, én nagyon is élvezem!!! De azt te neked kell eldöntened hogy tutira el fogod tudni látni, meg tudsz e neki adni mindent amire szüksége lesz. és arra is gondolj mi lesz ha apuka netán lelép... benne van az is a pakliban. Akik meg nagyon ellened vannak, azoknak csak azt üzenem: Anyunáink, mamáink hány évesen szültek??? Mamám 16 évesen már férjnél volt. Ez csak a mai generáció hülyesége hogy csak 30 év felett elég érett az ember az anyaságra. Sőt mondok még valamit, nyilván én sem voltam érett rá 22 évesen, de a lányom nevelt fel ehhez a feladathoz is. és szerintem minden első gyerekes anyukával így van, mindegy hogy 17 vagy 37 éves! a másodiknál már sokkal profibb!!! Szóval gondold át hogy milyen lesz az életed egy babával. De azért szerintem is beszélj édesanyáddal legalább! Csak ne hagyd hogy befolyásoljanak! Drukkolok hogy jó döntést hozz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!