Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiskorú vagyok, hogyan tarthat...

Kiskorú vagyok, hogyan tarthatnám meg a babát? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17éves vagyok, tudom h sokaknak nem tetszik ez de kérem az ilyen véleményeket mellőzzétek...csaka kérdésre válaszoljatok!

Ha nem mondom el a szüleimnek, hogy babát várok és letellik az az idő h elvégezhetik az abortuszt akkor ugye már nem vehetik el tőlem a babát?

2011. szept. 27. 17:39
1 2 3 4 5 6
 41/55 Atroposz ***** válasza:
100%
Le a kalappal előtted! A szüleid hát ...,de akkor is kell velük beszélni, de nem egyedül hanem a pároddal együtt.Ha nagyon szeretitek egymást akkor házasodjatok össze ,bár ahhoz szülői engedély kell.Az iskolát meg folytasd mint magán tanuló.Ha megakarod tartani, kérj segítséget a védőnőtől, erőszakkal senki nem veheti el tőled a babát.Azon meg ledöbbentem,hogy ilyen estben 18 hétig elehet venni a babát hiszen már akkor mini kis emberke.
2011. szept. 28. 12:25
 42/55 anonim ***** válasza:
Szia!én sem olvastam végig a válaszokat!általában az ilyen baba várások azok amikor a család megrökönyödik egy két hétre és utána már minden bent segítenek!ha engem kérdezel akkor ülj le a szüleiddel mutasd meg nekik a tesztet a barátoddal együtt, és mivel orvosok így valószínűleg ők is elvetnék az abortusz témát!Mivel gondolom az anyagiak is rendben vannak így ha megszületik fogadhatok babyszittert és mellette nyugodtabban tudsz tanulni.Mivel a párod 31 éves szerintem már megteremtette azt az egzisztenciát amire egy babának és neked is szükséged van!Én tényleg leülnék és megbeszélnék ezt az egészet.Anyagilag biztos segítenek majd neked, és ha ennyire maximalista vagy akkor a suli is megtudod majd csinálni akár az orvosit is!csak bízz magadban és élvezd ki ezt a csodás 9 hónapot!És lehet h sokan megbámulnak majd de ne törödj velük mert ők csak irigykedni fognak!már tízen éves koromtól szeretnék babát és tökre irigyelek mindenkit akinek már van!sok boldogságot egészséget és jó baba várást!
2011. szept. 28. 12:57
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetesek vagytok?
2011. okt. 2. 08:52
 44/55 anonim ***** válasza:

Mindegy akkor mikor tudja meg,igy is ugy is össze fog omlani apukád.orvosira készültél,akkor buta se lehetsz,de remélem majd elöbb-óbb tovább fogsz még tanulni,kár lenne érted,ha ennyire készültél az egyetemre.bár kiváncsi lennék h gyogyszer mellett lettél terhes vagy szándékosan?

Nem sajnálod h nem mehetsz egyetemre?remélem jol alakul minden ahogy szeretnéd,a pasid se gyerek már,de még "élhettél" volna kicsit.

Én is fülig szerelmes violtam ennyi idősen a pasimba,nem gondoltam volna h vége lesz egyszer,de tudtam h fiatal vagyok,nem akartam volna akkor elkötelezni magam...

2011. okt. 2. 18:55
 45/55 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Elmondtad a szüleidnek, barátodnak? Hogyan döntöttetek?
2011. okt. 2. 21:31
 46/55 Atroposz ***** válasza:
Szia mi a helyzet?
2011. okt. 3. 12:51
 47/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon jól esik, hogy ennyien újra írnak :)

Minden rendben van, elmondtuk a szüleimnek...hát eléggé kiakadtak mikor megtudták, igazából azóta hozzám se szólnak. Annyit mondtak, hogy ha ennyire megakarom tartani akkor anyagilag támogatnak, de másképp nem (majd úgyis másképp lesz ha megszületik a baba)...Pár barátnőm és a párom szülei viszont nagyon örülnek neki, mert ők nem úgy tekintenek rám mint egy kislányra. Igazából boldog vagyok, hogy így alakult, tudom jó anya leszek. Max nem leszek orvos, hanem gyógytornász vagy valami hasonló, de lesz egy kisbabám akit senki nem vehet el tőlem!

2011. okt. 3. 18:56
 48/55 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy marad a baba. Biztos jó anya leszel! Vigyázz magatokra! Sok sikert!
2011. okt. 3. 20:52
 49/55 anonim ***** válasza:
sztem is nagyon jó anya leszel,és gratulálok a babához.Amúgy hány hetes vagy?
2011. okt. 3. 23:00
 50/55 Atroposz ***** válasza:
Jó döntés volt leülni a szülőkkel.Gratulálok!
2011. okt. 4. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!