Nagy szükségem lenne a segítaségre, valaki megtudná mondani hogy hogyan működik a gyámhatóságnál ha kiskorú vagyok?
Decemberben leszek 17 éves és 24 hetes terhes vagyok...
nem merek elmenni terhes gondozásra félek hogy megtudják a szüleim mert hogy ugye kell a gyámhivatalból engedély vagy nem tudom pontosan hogyan működik ha valaki tudja kérem írja meg nekem nagyon félek hogy elvesztem a babám amikor megszületik..:( előre is köszönöm
Kevered a dolgokat. A szülők engedélye ahhoz kell, hogy elvetesd. Ahhoz, hogy megtartsad, nem. Viszont ha megszületik, akkor gyám kell neki, aki nagykorú kell, hogy legyen. Mivel te nem leszel az, ezért vagy a szüleid, vagy a gyerek apja, ha ő nagykorú. Ha megszületik, sem vehetik el tőled.
De azért furcsa, mégis, mit mondasz, ha megszületik? Nőtt a kertben?
Tudod, hány vizsgálatot szalasztottál el?
Az baba apjával mi a helyzet?
nehéz elhinni amit (és ahogy) írsz...
a pici apja dolgozik.. és albérletbe szeretnénk költözni.. igazság szerint anyukámmal nem tartom a kapcsolatot.. apámmal pedig soha nem volt olyan fényes a kapcsolatom..:S nagymamám teljesen kiakadna ha megtudná sőtt sztem apám is..
a suli pedig okj végzem meg magántanulóként...
szerintem igen is jó anya lennék mivel van egy 9éves uncsi hugom és gyakorlatilag én neveltem..
Én novemberben leszek 17, 23 hetes vagyok. Ha gondolod írj privátot és bármiben segítek:)
Amúgy a védőnőhöz, nőgyógyászhoz mehetsz, nem kell szülői engedély, csak a genetikai vérvételhez kérték nálunk anyu aláírását.
Egyébként én férjhez mentem, csak ahhoz kellett a szülői engedély, semmi máshoz nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!