Kiskorú vagyok, hogyan tarthatnám meg a babát? (bővebben lent)
17éves vagyok, tudom h sokaknak nem tetszik ez de kérem az ilyen véleményeket mellőzzétek...csaka kérdésre válaszoljatok!
Ha nem mondom el a szüleimnek, hogy babát várok és letellik az az idő h elvégezhetik az abortuszt akkor ugye már nem vehetik el tőlem a babát?
És addig nem akarsz elmenni nőgyógyászhoz vagy ezt mégis hogy gondoltad?
Jobban járnál ha elmondanád és megbeszélnéd velük,hogy te meg akarod tartani.
A legelején nagyon fontos lenne az orvosi vizsgálatokra elmenni, nem tudhatod, hogy véletlenül nem-e beteg a gyerek.
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Ha nem vagy 18 éves, azaz nagykorú a gyerek születésekor, hivatalosan nem te leszel a gyerek gyámja. És ha a szüleid sem akarnak azok lenni, akkor a baba biztosan nem marad veled.
Ha betöltötted a 18-at, de teszem azt a szüleid nem egyeztek bele mégsem, hova viszed a kórházból?
A terhesség alatt védőnőhöz is kell járnod, ha ő nem találja megfelelőnek a körülményeket, márpedig ha nincs hova menned a gyerekkel, az nem megfelelő körülmény, megint csak állami gondozásba kerülhet a baba.
Én a helyedben nem a szüleimtől félnék.
Egyébként indokolt esetben csaknem a terhesség feléig elvégzik az abortuszt, addig meg nem hiszem, hogy tudnád titkolni az állapotodat.
és az apuka is akarja a gyereket vagy csak te, A szüleid ismerik az apukát, tudják hogy ti együtt vagytok?
A kapcsolatotokat ellenzik vagy szeretik a hapsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!