Kiskorú vagyok, hogyan tarthatnám meg a babát? (bővebben lent)
17éves vagyok, tudom h sokaknak nem tetszik ez de kérem az ilyen véleményeket mellőzzétek...csaka kérdésre válaszoljatok!
Ha nem mondom el a szüleimnek, hogy babát várok és letellik az az idő h elvégezhetik az abortuszt akkor ugye már nem vehetik el tőlem a babát?
Akkor nincs gond,mondd el a szüleidnek.
Abortuszra nem kényszeríthetnek, nem vagy már kiskorú (14 éves korodig voltál az.Most fiatalkorú vagy)
Ha a szüléskor már elmúlsz 18 éves,akkor nem tehetnek semmit a szüleid..
Viszont legjobb megoldás ha leülsz és megbeszéled velük..Hidd el ha most nem szólsz nekik akkor a későbbiekben majd nem számíthatsz rájuk ha segítség kell.
Márpedig számolj vele hogy még szükséged lehet rájuk..
Ugye te vagy, aki egy jóval idősebb családos pasival kavart, és terhes lett???
Te tettél már fel kérdést ugye?
És mi lesz a feleséggel, és a gyerekkel??Elválnak, vagy fizet neked gyerektartást, vagy mi?
az a borzasztó ha azt írná, hogy 17 éves és abortuszra akar menni, akkor azt írogatnátok neki, hogy ne ne tedd meg, inkább add örökbe, ha azt írná örökbe akarja adni, azt írnátok ne ne, inkább abortusz....sose jó semmi.ez a szerencsétlen lány meg akarja tartani a babát, ismerek olyan 40 éves nőt, aki 16 évesen esett teherbe és a 6.hónapig titkolta a terhességet szülei, tanárok előtt...
ha kényszerítenének az abortuszra akkor ne mond meg nekik a 12.hétig, van aki addig azt se tudja, hogy terhes....utána megmondod nekik és még lesz idejük felkészülni lelkileg arra hogy fiatalon nagyszülők lesznek
t
utolsó vagyok:
ha azt írná azért nem tudja megtartani mert nincs pénz, akkor azt írogatnátok jaj küldünk ruhákat, jaj minden megoldódik (ezt fiatal terheseknek is írjátok), most meg írja az első hogy sokkolta....hova szüljön.....én nem vagyok abortusz ellenes, de minek kellene rábeszélni?másokat meg lebeszélni?:)viccesek vagytok:)
amúgy meg ahogy látjuk van pénz a családban nődoki apuka, kollegák a szülők..tehát ha nem is akarja apuka támogatni majd babát, akkor is biztos a lány szülei kérdőre vonnák...hiszen ismerik egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!