Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a babám?

Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés

Ma semmi görcs nélkül, sima pisilés közben vettem észre este, hogy véres a tisztasági betét. Sajnos élénkpiros színű. :(

Bementünk az ügyeletre, ahol megvizsgált a doki, azt mondta sok MagneB6, és Duphaston. Viszont addigra már a vérzés elállt, ezt a doki mondta, és teljesen zárt a méhszáj, ami bíztató.

UH-ot nem tudott csinálni, mert nem működik a rendszerük...

Holnap viszont feltétlen menjek Uh-ra napközben.

Kb 6.5 hetes vagyok, múlt héten szabályos petezsákot láttunk.

2009. jan. 29. 21:50
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! Ez tényleg bíztatott!

Én legbelül tudom, hogy minden OK a babánkkal, csak az esik rosszul, ahogy az orvosok kételkednek... Pedig, tudom, ez nem ellenem irányul.

Sajnos nincs hüvelyi, de ha jövő szerdán nem látnak szívhangot, akkor elmegyek Budapestre, majd keresek egy helyet, ahol fogadni tudnak még jövő héten, és megnézetem hüvelyivel.

Köszönöm a bíztatást, mindenképp írok!

2009. febr. 11. 22:28
 32/36 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szoritok neked! Terhessegi tuneteid vannak? Rosszullet, hanyinger, aluszekonysag? Nem lehet, hogy rosszul lett kiszamolva az, hogy mikor eshettel teherbe? Rendszeres ciklusod volt? Lehet, hogy fiatalabb a terhesseged.
2009. febr. 11. 22:36
 33/36 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szorítok én is Nektek! Remélem nem lesz semmi baj, csak a pici bujkál, vagy pocsék az uh. Lehet, hoy kicsit kisebb a babád, mint a számítás alapján gondoljátok. Bízni kell, nem szabad elkeseredni, az élet tele van csodákkal.Zs
2009. febr. 12. 11:17
 34/36 A kérdező kommentje:

Az előbb kiírtam egy kérdést, megtaláljátok...

A tegnapi hcg-m már csak 7700 a 13000 helyett. Meghalt a babánk, kb 1 hete! :(((((

Jövő héten műtenek.

Lányok, a rosszullét semmit nem jelent. Az elmúlt 1 hétben minden nap öklendezek, cicik fájnak, ma reggel hánytam a víztől... A rosszullétre nem lehet adni, ezek után már tudom...

Köszönök minden segítséget!!!

Kívánom, hogy legyetek nagyon boldog boldogok a babákkal!

A férjem hazajön a munkahelyről, szabit kért, majd erősítjük egymást valahogy...

2009. febr. 13. 08:46
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nagyon sajnállak titeket!: (

Csak bíztatásul írom, ami velem történt.

Nekem 7 hetes terhesen táppénzre kellett mennem, mert terhesek nem dolgozhatnak a munkahelyemen, mert veszélyes anyagokkal foglalkozunk. Ez egy multi cég. 12 hetesen észrevették, hogy nem stimmel valami a babával. Elküldtek egy másik ultrahangra, majd 16 hetesen magzatvízmintavételre. 3 hét múlva - 19 ! Hetesen tudtam csak meg, hogy minden rendben van.2 hónapig élni abban a bizonytalanságban, hogy beteg-e vagy nem. 19 hetesen már meg kellett volna szülnöm. És hagyták volna meghalni, mert 20 hetesen már életképes. Hát én ebben a hitben éltem. Tudtam, ha megszülök, kiraknak a munkahelyemről is. Szóval ha el kellett volna vetetni, akkor azóta munkahelyem sem lenne.( Így csak a TGyás lejárta után tudtak törvényesen felmondani nekem.)

Persze azóta már lassan 1 éves a lányom, de át tudom érezni ami veled történt. De azt mondom, jobb, hogy most kiderült, minthogy csak 15 hetesen derült volna ki, hogy valami nincs rendben. Nagyon sajnálom, hogy ez történt....:( És szorítok, hogy összejöjjön utána egy egészséges baba, és elfelejtsd általa ezt az egészet....

2009. febr. 13. 09:21
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szorítottam nektek végig, és szomorúan látom, hogy mégsem maradt meg. Bár én ezt nem éltem át sosem, így talán könnyen beszélek, de ne hagyjátok el magatokat. Ez egy borzasztóan rossz dolog, de próbálkozzatok és nagyon remélem, hogy a következő alkalommal már minden rendben lesz! Adjatok egymásnak sok-sok erőt és szeressétek egymást! Most ez a legfontosabb! Minden jót!

24 hetes kismami

2009. febr. 13. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!