Ha fenyegető vetélés veszélye áll fenn, meg lehet előzni a bajt sok pihenéssel és magneB6-al? Megmaradhat még a babám? 5 hetes vagyok még.
szia,
Kellene Duphaston, vagy utogestan is, orvoshoz menj mindenképpen.
Mert a magneB6 nem tartalmaz sárgatest hormont.
Szia!
Nekem a logika azt diktálja, hogy, aki MA ügyeletes volt, holnap nem az lesz az ügyeletes!
Tehát, akár napközben a sima rendelésre, akár este az ügyeletre nyugodtan bemehetsz mégegyszer! Ilyenkor még annyira kétesélyes a dolog, hogy akár egy szem 100 mg-os utrogestan tabletta visszafordíthatja a dolgot!
Vagy : ne várj holnapig, szerintem, úgysem tudnál aludni éjszaka..., menj vissza, és addig el ne gyere, amíg fel nem írja a progeszterontabit a doki!
Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy vérzés van, és nem adnak semmit. A magnéziummal kitörölhetjük ilyen esetben... Az okot persze senki nem tudja, mhogy miért vérzel, de ha már ott a vér, aki lusta megírni egy rohadt receptete???
Ne hari, annyira kiakadtam, én visszamennék, sőt, a férjem addig haza sem hozott volna, amíg nem kapok terhességtámogatót... Lépj akcióba, kívánom, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!