Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem jó a lepénykeringés az...

Ha nem jó a lepénykeringés az milyen problémát okozhat a 31. hétben? A babám jól fejlődik! Pihenéssel javulhat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos nem mondott semmit? Elsődlegesen őt kéne megkérdezned.... Szerintem nem jó lepénykeringés pihenéssel nem javítható, mert ott valami fizikálisan nincs rendben. Ha jól fejlődik a baba, akkor biztosan nem lehet vészes a dolog. De mi itt csak találgatni fogunk, dokitól kérdezd meg!
2011. szept. 22. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem de engem tapasztalatok érdekelnének,azt mondta még nem kell aggódni,meg hogy pihenjek sokat,hétfőn újra méri, de ha lenne valaki akinek volt ilyen megnyugtatna jobban.
2011. szept. 22. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor egy tapasztalat!

Barátnőmnek is ezt volt a baja. Őt a dokija befektette és gyógyszeres kezelést kapott. Mindig nézték az értékeit, mert ha gond lett volna, azonnal megcsászározzák.

Szóval szerintem nem kellene ezt annyival elintézni,hogy pihenjen. Ez azért mégsem egy keményedés!

Én a helyedben még egyszer megbeszélnem ezt a dokimmal, vagy másikat is megkérdeznék!

2011. szept. 22. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Holnap megyek újra és megméri aztán kiderül hogy mi lesz a továbbiakban azt is mondta,hogy volt már nem egy olyan kismama aki így horda ki a babáját hogy szülésig súrolta a felső határt a keringés de ha nem megy fölé nincs baj.

Hát remélem minden rendben lesz mert még csak 31hetes múltam és nem szeretném még megszülni,maradjon csak a pociban a kicsikénk amíg kell.

2011. szept. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!