Ha nem jó a lepénykeringés az milyen problémát okozhat a 31. hétben? A babám jól fejlődik! Pihenéssel javulhat?
Akkor egy tapasztalat!
Barátnőmnek is ezt volt a baja. Őt a dokija befektette és gyógyszeres kezelést kapott. Mindig nézték az értékeit, mert ha gond lett volna, azonnal megcsászározzák.
Szóval szerintem nem kellene ezt annyival elintézni,hogy pihenjen. Ez azért mégsem egy keményedés!
Én a helyedben még egyszer megbeszélnem ezt a dokimmal, vagy másikat is megkérdeznék!
Köszönöm a válaszokat!Holnap megyek újra és megméri aztán kiderül hogy mi lesz a továbbiakban azt is mondta,hogy volt már nem egy olyan kismama aki így horda ki a babáját hogy szülésig súrolta a felső határt a keringés de ha nem megy fölé nincs baj.
Hát remélem minden rendben lesz mert még csak 31hetes múltam és nem szeretném még megszülni,maradjon csak a pociban a kicsikénk amíg kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!