Mivel érek többet? Pihenéssel, vagy tanulással?
Holnap biológia érettségi és nagyon nagyon fáradt vagyok. :( Ma már átnéztem sok mindent, de már nagyon rosszul viselem. Az utóbbi két érettségi, amit kitöltöttem 94 és 96%-os lett. Tanuljak, nézzem át azt, amiben még bizonytalankodom, vagy inkább pihizzek és bízzak abban, hogy ha pihenek, akkor holnap több dolog jön elő?
Nagyon jól kell sikerülnie! 90% fölött!
Mi legyen? Adjatok légyszi tanácsot! :(
Szerintem is a pihenéssel jársz jobban.
Nagyjából tudsz mindent és ha ilyen jól sikerültek az előzők is akkor szerintem ettől sem kell félned:) Sikerülni fog,sok sikert! Pihenj és ha meguntad kelj fel,nézegesd még és olvasgasd stb...Sok sikert!
Holnap én is vizsgázom...igaz nekem egyetemi vizsga...De együtt érzek! Én most pihenek kicsit aztán folytatom éjjelig:D de ne hallgass rám, egyetemen más Isten járása van:) Te ne tanulj éjjelig:)
Szerintem hagyd már, esetleg estefele még nézz bele kicsit menj el sétálni, járd meg magad, hallgass zenét ilyenek...Este max belenézel a bizonytalan részekbe!
De szerintem nem kell, biztatóak az eddigi eredményeid!
CSak így tovább sok sikert! orvosira készülsz?
20-L
Reggel már ne vedd elő! A hegy alatt abrakolás nem vezet sehova, csak összezavarodsz!
Csak akkor vedd elő reggel, ha MINDENT át tudsz még nézni egyszer, különben arra fogsz jobban emlékezni amit utoljára néztél, a többi meg homály lehet.
Előző 20-L
mind a 3 év anyagát?:D hát azt nem hiszem:D
reggel már biztos nem veszem elő... sztem átnézem még a genetikát és utána hagyom az egészet... elkeztdem kitölteni még egy érettségit de érzem, hogy megöli a lelkem, úgyhogy félbe hagytam:D
köszönöm a válaszokat:)
szerintem is pihenj! azzal nem segítesz magadon, ha teljesen kimerülsz...
kalappal!
27/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!