Egy nap késéssel jött meg. Előtte picit barnáztam, de nem görcsöltem. Lehet, hogy elvetéltem? Megmaradhat még a babám?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon erős mensis görcseim szoktak lenni már előtte, de most semmi. Tegnap előtt délután megjött, akkor görcsöltem, illetve nagyon fájt a derekam. Sűrű, barnás, és sötét piros vegyesen. Akkor éjszaka megvolt, de délelőttől már egyre kevesebb, éjszaka csak egy fél tamponnyi. Bocsánat, hogy ennyire részletezem, de nem tudok most dokihoz menni és aggódom. Tegnap nem görcsöltem, és azóta sem, pedig én mindig nagyon szoktam, még gyógyszert is kell bevennem. A teszt nem mutatta biztosan a babát, de ez nem normális mensi, az tuti. Kb. 5 napig szokott tartani. A mellem még mindig fáj, és a hőm is fent van. Nagyon hálás vagyok minden segítségért!2008. aug. 2. 07:18
1/2 anonim válasza:
Szia én is talán 5 hetes terhes lehetek. Nekem nem jött meg a mensim, de a tüneteim ugyan ezek voltak. Enyhe hasfájás, feszülő mell hetek óta és egy enyhe hőemelkedés. Nekem a 2 teszt egyből kiadta a pozitívot, de ez nem igazán megbízható számomra.Egy ismerősőmnek a 12hetes terhességét nem mutatta ki a teszt.A vetélés erős görcsökkel jelentkezik és vérzéssel, de ha nem olyan volt mint szokott, akkor van remény.Szorítok neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is erősen bízom benne, mert ha nem volt az oké, elfogadom, de ha van ott baba, akkor maradjon már meg! :) A másik gondom, hogy a cickóm bimbójából pici nyomásra sárgás folyadék jön. A keresőben megnéztem, és ez terhesség jele lehet, volt akinek ez volt az első "tünet". Na ezért is gondolom, hogy babás vagyok, mert nekem ilyenem még nem volt. És olyan furán néz ki. Na, szóval nem részletezem. :) Úgy örülnék, ha kis pötty lenne. De ha nem, az sem gond, csak valami bajom ne legyen!
2008. aug. 2. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!