Megmaradhat a babám? Nagyon meg vagyok ijedve.
Figyelt kérdés
Most vagyok 6 hetes és 2 napos terhes.Múlt vasárnap volt egy kis rózsaszín folyás,azóta semmi.Egészen tegnapig.Elmentem a dokihoz az első vizsgálatra. Ahogy kezdte volna a vizsgálatot,rögtön mondta,hogy van egy kis vérzés,pedig a bugyimon nem volt semmi,csak belül.A babának már van szívhangja,jó helyen is van,de a doki szerint levált egy kicsit,azért véreztem.Írt duphastont és táppénzre küldött.Azóta semmi nem volt. Volt már valakinél hasonló?Előre is köszi a válaszokat!2008. aug. 29. 10:35
1/4 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, ne aggódj, a gyógyszer és a SOK PIHENÉS segíteni fog!
Minden rendben lesz!
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon fontos, hogy pihenj minel tobbet. Lehetoleg fekudj, es semmi esetre se csinalj semmi olyat, amivel megerolteted magad. Es semmi esetre se idegeskedj, hanem probalj teljesen ellazulni.
26 hetes mami
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem minden rendben lesz.Minden jót kívánok nektek is!
2008. aug. 29. 10:41
4/4 anonim válasza:
A tabi jó, a célja a baba megmentése. A doki szerintem egy állat volt, hogy ilyet mondott, a vérzés bármitől lehet, általában a méhszájnál pattan el egy ér.
Amígy nincs nagy vérzés, és nem görcsölsz, addig semmi baj.
De tényleg pihenj, (azért az ágyból fel lehet kelni:-) és ne gondolkodj ilyeneken. Nem lesz baj, légy nyugodt, és csak pozitívan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!