6 hetes kismama vagyok. Sajnos pár napja elkezdtem vérezgetni. At orvos utrogestant adott és sok pihenést ajánlott. Megmaradhat még így a babám?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 17:35
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is vérezgettem 9hetesen és kaptam duphastont. 12hetesig szednem kellett.most vagyok 30 hetes és minden rendben. Próbálj megnyugodni és pihenj sokat,hidd el sokat segít.
2/4 anonim válasza:
Az orvos mit mondott? Nekem hasonló helyzetben azt mondta, hogy talán és az első terheségnél a babáknak csak 70%-a marad meg. Én a 12. hétig végig feküdtem, szedtem a gyógyszert és mellé 3x2 MagneB6-ot. Most 34 hetes vagyok. Remélem nálad is megmarad a baba.
3/4 anonim válasza:
Megmarad, nyugi! Én is kaptam Utrogestant, mert a 6. héten elkezdtem vérezni. Két nap után elállt. A gyógyszert a 12. hétig szedtem.
Most vagyok 32 hetes terhes. :)
4/4 anonim válasza:
Ha azért vérzel mert a baba nem tudott rendesen beágyazódni,akkor a gyógyszer segít neki úgyhogy ne aggódj,főleg ha megállapították hogy egy élő embrióról van szó.Nekem sajnos nem volt élő embrió mert felszívódott,de neked remélem sikerül!
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!