Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok....

6 hetes kismama vagyok. Sajnos pár napja elkezdtem vérezgetni. At orvos utrogestant adott és sok pihenést ajánlott. Megmaradhat még így a babám?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vérezgettem 9hetesen és kaptam duphastont. 12hetesig szednem kellett.most vagyok 30 hetes és minden rendben. Próbálj megnyugodni és pihenj sokat,hidd el sokat segít.
2009. jan. 16. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott? Nekem hasonló helyzetben azt mondta, hogy talán és az első terheségnél a babáknak csak 70%-a marad meg. Én a 12. hétig végig feküdtem, szedtem a gyógyszert és mellé 3x2 MagneB6-ot. Most 34 hetes vagyok. Remélem nálad is megmarad a baba.
2009. jan. 16. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Megmarad, nyugi! Én is kaptam Utrogestant, mert a 6. héten elkezdtem vérezni. Két nap után elállt. A gyógyszert a 12. hétig szedtem.

Most vagyok 32 hetes terhes. :)

2009. jan. 16. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha azért vérzel mert a baba nem tudott rendesen beágyazódni,akkor a gyógyszer segít neki úgyhogy ne aggódj,főleg ha megállapították hogy egy élő embrióról van szó.Nekem sajnos nem volt élő embrió mert felszívódott,de neked remélem sikerül!

32 hetes kismama

2009. jan. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!