Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a babám?

Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés

Ma semmi görcs nélkül, sima pisilés közben vettem észre este, hogy véres a tisztasági betét. Sajnos élénkpiros színű. :(

Bementünk az ügyeletre, ahol megvizsgált a doki, azt mondta sok MagneB6, és Duphaston. Viszont addigra már a vérzés elállt, ezt a doki mondta, és teljesen zárt a méhszáj, ami bíztató.

UH-ot nem tudott csinálni, mert nem működik a rendszerük...

Holnap viszont feltétlen menjek Uh-ra napközben.

Kb 6.5 hetes vagyok, múlt héten szabályos petezsákot láttunk.

2009. jan. 29. 21:50
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Visszajöttem, és látom, mennyien írtatok! Nagyon jól esik!

Hánytam az előbb. Remélem, jelezni akarta a babánk, hogy ő jól van!!

Holnap írok, szorítsatok!

Próbálok aludni, de nehéz lesz...

2009. jan. 29. 22:19
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A szervezeted azon az úton halad hogy jó körülményeket biztosítson a picidnek:D Most rajtad a sor hogy te meg nyugalmat biztosíts neki:D Pihenj sokat:D Ez a legfontosabb:D Nagyon szorítunk:D
2009. jan. 29. 22:34
 13/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos vegyes híreim vannak. :(

Hasi UH-on 19 mm-es szabályos petezsák látszódik. De üres. Legalábbis a hasi UH szerint. Kérdeztem a dokimat, hogy ha lenne hüvelyi UH, azzal több ládszódna-e. Erre ő azt felelte, hogy igen, mert kicsit husis vagyok! - diszkrét volt a doki, mert nem kicsit... van némi úszógumim a 80 kilómmal...

Kifogtam egy olyan megyei kórházat, ahol nincs hüvelyi UH. :( Van valami felújított rész, de oda úgy látszik nincs bejutás...

Viszont a vérzés teljesen elállt, még folyásom sincs!

Vettek vért, HCG-t néztek, hétfőn lesz eredmény. Mivel 2 hete 1200 volt a HCG-m, most már 90.000-nek minimum kell lennie. Ha emelkedett, akkor él a babám. Hétfőn mondja meg a dokim az eredményt, addig is egy feladatom van, hogy pihenjek.

Szorítsatok!

2009. jan. 30. 12:12
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én nagyon szorítok neked!Nagyon bosszantó, hogy nincsenek normálisan felszerelve ilyen esetekre.De aggodalomra semmi ok.Képzeld amikor én 6hetes voltam akkor a hüvelyi UH-n nem látott a doki semmit.Elküldött műtétre...de előtte lett még egy UH és ott már volt embrió és szívverés is.Csodák vannak és TE is higgyél benne.Minden rendben lesz!!!Pihenj sokat,ne stresszeld magad!

Sok sikert és egészséget nektek!

11+3hetes

2009. jan. 30. 13:58
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy előfordul ilyen! Mármint, hogy egy kórházban nem tudnak normálisan uh-ot csinálni. :(

Nem véletlen csinálnak főleg hüvelyi ultrahangot a terhesség első heteiben. Határozottan jobban látnak azzal. Nekem a 12. hétig csak hüvelyi volt (3x). Ja és lehet, hogy még picike amúgy is és azért nem látta. Na hát nagyon remélem én is, hogy hétfőn jó híreket kapsz! Addig pedig tényleg pihenj sokat!

A 22 hetes kismami

2009. jan. 30. 14:30
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon vártam, hogy jelentkezz! Ahogy az előttem író mondja hinni kell a csodákban! Addig is pihi! Talán nem lesz baj, csak ijesztget a picur. Kitartás! Szorítok én is! Biztos nagyon hosszú lesz most ez a hétvége.. Remélem, hétfőn örülhetsz! Értesíts, mi van!
2009. jan. 30. 14:31
 17/36 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok!

Igen, nagyon bosszantó, hogy ez a gyatra UH van.

De én most csak arra koncentrálok, hogy a múltheti UH-eredmény megfelelt a valószínűsíthető korának, és a 2 héttel ezelőtti HCG eredményem is. És vérzés nincs! Semmi!

Ez a lényeg most, meg hogy mihamarabb hétfő legyen!

Sokat pihenek. Vagyis csak azt.

Jelentkezem.

Puszi

2009. jan. 30. 16:01
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon drukkolok neked! Kitartás, ne idegeskedj - tudom konnyu azt mondani. És pihenj sokat!
2009. jan. 30. 20:58
 19/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megvan a HCG eredményem: 13.000 lett! Hogy az orvosomat idézzem, ez "jót jelent". Szerdán UH (persze megint a hasi), addig is pihenjek, pihenjek, pihenjek! Vérzés nincs, csak kis barnázás néha-néha.

Szerdán jelentkezem, hátha már látunk Valakit!!

2009. febr. 2. 09:55
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Már alig vártam, hogy hétfő legyen. :) Örülök, hogy jó lett! Remélem szerdán már sokkal biztosabbat tud mondani a doki az uh- után. Mégha hasi is! Addig is izgulok veled tovább. Pihengess! :)

23 hetes kismami

2009. febr. 2. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!