Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a babám?

Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés

Ma semmi görcs nélkül, sima pisilés közben vettem észre este, hogy véres a tisztasági betét. Sajnos élénkpiros színű. :(

Bementünk az ügyeletre, ahol megvizsgált a doki, azt mondta sok MagneB6, és Duphaston. Viszont addigra már a vérzés elállt, ezt a doki mondta, és teljesen zárt a méhszáj, ami bíztató.

UH-ot nem tudott csinálni, mert nem működik a rendszerük...

Holnap viszont feltétlen menjek Uh-ra napközben.

Kb 6.5 hetes vagyok, múlt héten szabályos petezsákot láttunk.

2009. jan. 29. 21:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nagyon örülök a hírnek!Tessék megfogadni a tanácsot, pihenj sokat!!Drukkolok továbbra is, hogy minden rendben legyen veletek!!!

11+6hetes kismama

2009. febr. 2. 12:40
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Alig vártam, hogy hírt adj magatokról! Nagyon örülök, hogy kicsit megnyugtatott a doki. Várom az új hírt rólatok! Addig is pihenj, ne csinálj semmit! Most a pici a legfontosabb! Zs
2009. febr. 2. 12:58
 23/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! Nem is tudjátok, mennyire jól esik, hogy bíztattok!

Mindenképp írok, csak legyen már szerda. :) Ha kell, 2 naponta megyek UH-ra, hogy lássam végre Őt!

2009. febr. 2. 13:28
 24/36 A kérdező kommentje:

Lányok!

telefonról írok,úgyh gyors leszek.

6mm-t nőtt a petezsák,25mm most,benne az én kis embriócsomóm,mint 1valóságos borsószem!

Utro-t kaptam,3X1,hüvelytabi.

holnap a biztonság kedvéért újabb hcgnézés.

1hét múlva újabb UH!

TOVÁBBRA IS SZORÍTSATOK!!!

2009. febr. 4. 15:19
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ezek jól hangzanak! Várom a kövi infót! Szurkolok!
2009. febr. 4. 15:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez szuper hír! Nagyon szorítok továbbra is! De megijesztett a kis manó! Továbbra is sok-sok pihi! Várom az új híreket!
2009. febr. 4. 15:45
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szuper hírek!Csak így tovább.Most már minden rendben lesz!

12hetes kismama

2009. febr. 4. 19:46
 28/36 anonim ***** válasza:

Szia!Mi újság veled?Voltál UH-n? Minden rendben?

13hetes

2009. febr. 11. 19:50
 29/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltam UH-on, láttuk a babát, a doki elmutogatta, hogy mit kell keresnem. De szívműködés még nem volt. Pedig ez a 8. hét, akárhogy is nézem. Eléggé félek. Holnap megint hcg vérvétel, eredmény pénteken.

A dokim szerint, ha a hcg ment feljebb, akkor semmi gond, csak az UH gyatra. Ha nem ment feljebb, akkor baj van...

Péntekig ez egy örökkévalóság lesz. Néha annyira pozitív vagyok, néha meg csak sírnék...

Van, hogy csak a 8.-9. héten látható a szívverés? A keresőbe beírtam, ott volt rá példa. Hátha...

Majd írok!

Ha tudtok valami kizárólag bíztatót, akkor azt mondjátok el, mert az most nagyon kell!

2009. febr. 11. 20:40
 30/36 anonim ***** válasza:

Hogy hogy nem hüvelyi ultrahanggal nézik meg??? Az olyan szépen megmutat mindent!!! A 8-9 hét az az uccsó mensitöl számolva van ugye??? Akkor az lehet kisebb vagy is fiatalabb is ugy hogy nem kell elkeseredned...de hogy miért nem intéznek hüvelyit azt nem értem.

Én anno 5 hetesen voltam először dokinál és kérte hogy menjek vissza 3 hét mulva. Tehát 8 hetesen jelentkeztem ismét. Közölte hogy ikreket várok ... de abban a pillanatban azt is látta hogy az egyikkel gond van. nézte mindenhogy de sajnos csak 1 maradt meg. Vagyis örültünk neki is de akkor 8 hetesen megpróbálta hasival is megnézni nem e elnézet vmit vagy csak ...szóval bármit is keresett közölte hogy a hasi ultrahang 12 hetesség előtt használhatatlan... Légy pozitív az a lényeg:D és írd meg ha van ujabb infód...:D Üdv: 26 hetes pocis:D

2009. febr. 11. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!