Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El fog múlni? FÉLEK! 5 hetes...

El fog múlni? FÉLEK! 5 hetes terhességnél barnázni kezdtem (korábbi vetéléseim is így kezdődtek). Nem vér, semmi piros, csak ilyen capuccino színű). Megmaradhat a babám, ugye?

Figyelt kérdés
Nem görcsölök, inkább csak szúrkál a hasam alja. Napi 3x1 Duphastont szedek és reggel és este 1-1 Utrogestan hüvelygolyót.
2009. nov. 27. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
A barna is vér, csak alvadt. Miért nem vagy még az ügyeleten?
2009. nov. 27. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el az orvosodhoz!!!

Én is barnáztam illetve inkább piros volt, de "csak" a 12.héttől a 16. hétig. ( előtte volt egy vetélésem:( )Én is Duphastont és Rutascorbint szedtem. Áprilisban megszületett az egészséges, gyönyörű lányom. Remélem veletek is minden rendben lesz.

Minden jót Nektek!

2009. nov. 27. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem már az orvosnál vagy!
2009. nov. 27. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:
És mit tud még csinálni a doki? Amikor a múltkor ez volt, ugyanezeket a gyógyszereket írta fel, amiket most szedetett be velem, ha terhes leszek.
2009. nov. 27. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom megnézi ultrahanggal a babát. Ebből látja, hogy minden rendben van-e. Ágynyugalom, esetleg pár napos kórház. Menj el hozzá, kérdezd meg, hogy ez mi lehet, mitől lehet, talán te is megnyugszol, ha szakember mondja, hogy minden OK. Az is fontos, hogy ne idegeskedj.
2009. nov. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!