Ha mar egy jo par napja szurkes feketes folyasom van (pici fekete makos pontokkal), amit egy napos elenk piros verzes elozott meg, lehet hogy veteles?
Figyelt kérdés
A doki szigoru agynyugalmat irt elo, Prontogest injekcio, a Hcg-m szerencsere nott, de ez a folyas folyamatos. Lehet hogy lassacskan elvetelek? Amugy hetfoig varnom kell, akkor lesz uh. Ma vagyok 6 hetes es nem gorcsolok.2011. nov. 11. 16:56
3/9 anonim válasza:
A kávézacc szerű folyás a méhen kívüli terhesség jele.
4/9 A kérdező kommentje:
Lombikos vagyok, 2 embriot kaptam vissza. Az lehet, hogy csak az egyik lett mehen kivuli? A lombik ellenere is lehet, hogy a mehbe valo beultetes ellenere kisodrodik a petefeszekbe az embrio. Azert kerdezem, hogy lehet-e, hogy csak az egyik, mert a Hcg-em nagyon szep magas, es a verzes utan meg nott is.
2011. nov. 11. 17:42
5/9 anonim válasza:
A hcg a méhen kívüli terhességnék is megemelkedik.
6/9 anonim válasza:
Sajnos a hcg emelkedhet a méhen kívülinél is! Szegény barátnőmnek is felvándorolt a petevezetékébe, elvették tőle a babát:(
Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen!
Remélem a szuri megtartja a babát!
7/9 A kérdező kommentje:
Nem lett mehen kivuli, van egy 6 mm-es embrio, mar lehetett latni a szivdobogast. Viszont a mehlepeny levalt egy kicsit, ezert volt a verzes. Most 10 nap mulva meg kell ismetelni az uh-t.
2011. nov. 14. 16:56
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok, basszus, akkor nagyon sokat pihenj, és olyat egyél, hogy lágyat kakiljál, nehogy erőlködni kelljen!
drukkolok, majd írd meg mi lett, remélem mosoly:)
9/9 A kérdező kommentje:
Igen en is odafigyelek a kajalasra. Nekem a kiwi sokat segit. Ha minden nap megeszek 1-et, akkor nagyon jol tudok menni. Ajanlom mindenkinek!
2011. nov. 15. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!