Egy kisfiúnak tényleg nem való fekete-piros színű babakocsi?
A férjem kiakadt, hogy hogy gondolok én olyat, hogy a kisfiunknak fekete-piros babakocsit veszek. Szerinte ezért van annyi meleg ember a világon. Azért gondoltam uniszex színre, hogy ha a köv. babánk kislány lesz, az neki is jó lenne.
Ti megvennétek a kisfiatoknak?
Szerintem a szinével semmi probléma.
A formája: ha stabilnak érzed, és nem nyomorog a gyerek benne, elfér nagyobb korában is, akkor vedd meg.
Ma a babakocsik ára elszáll az ég felé, ugyhogy az is számit. Igaz, ez valószinűleg nem a legdrágább változat, de ne foglalkozz vele.
Ha a férjed nem megy bele, bizd rá a választást, aztán majd rájön, nem is olyan egyszerű a dolog.
Az se jó, ha állandóan piszkál érte.
A meleg kérdés, meg nem ezen múlik- szerintem.
A lényeg : én személy szerint, ha nem találnék mást, mondjuk zöldet, és csak ez lenne, meg mondjuk rózsaszin :-), akkor megvenném.
Sok sikert.
Szerintem sem lányos, és teljesen jó kisfiúnak. Viszont nem is én vagyok a gyerek apja:)
Miért nem választotok a férjeddel új színt? Ha ennyire idegenkedik tőle, biztosan találnátok olyat ami kicsit fiúsabb, de lánynak is jó. A férjem rosszul volt a piros-fekete-narancs-fekete összeállításoktól, így nem is erőltettem, lett helyette ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!