Egy kisfiúnak tényleg nem való fekete-piros színű babakocsi?
Figyelt kérdés
A férjem kiakadt, hogy hogy gondolok én olyat, hogy a kisfiunknak fekete-piros babakocsit veszek. Szerinte ezért van annyi meleg ember a világon. Azért gondoltam uniszex színre, hogy ha a köv. babánk kislány lesz, az neki is jó lenne.
Ti megvennétek a kisfiatoknak?
2010. okt. 6. 06:41
11/18 Vilcsianyuja válasza:
A piros-fekete nagyon is férfias tud lenni. Vagy az összes Kispest-drukker meleg? És még van egy pár sportcsapat (nem csak foci), akiknek piros-fekete a színük. Neki nincs is piros pólója vagy felsője? Vegyél neki egyet, mennyire érzi magát melegebbnek :)
12/18 anonim válasza:
Első gyermekem kislány, a második kisfiú. Én a gyerekülésből vettem direkt piros-feketét, hogy ha a második fiú, akkor jó legyen neki, és a férjemnek semmi baja a színével.
Ő is mindig a Ferrarival jön, hogy az miért nem pasis, mert egy barátunk piros-ellenes a kisfiának.
A férjemnek is vannak piros cuccai, és sosem jutott róla eszembe, hogy nem lenne jó.
Amit csak tudtam unisexet vettem, hogy jó legyen később is.
Rózsaszínen kívül minden jó lenne szerintem.
13/18 anonim válasza:
Szia!Nekünk ilyen kocsink van!És kisfiam!!!!:)Nagyon szuper!!!!!!!
14/18 anonim válasza:
A miénk narancssárga-szürke; eszembe sem jutott, hogy lányos lenne a kisfiamnak. És a kislányomnak sem lesz fiús! :)
15/18 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten fiús ez a szín. A mienk is narancssárga-szürke, mint az előző hozzászólóé, sőt a téli overallja is narancssárga, és a férjem választotta, nem én! De ha ez vitatéma kettőtök között, szerintem nem érdemes ezen hajba kapni! Válasszatok más színt, ami mindkettőtöknek tetszik!
16/18 anonim válasza:
Szerintem a piros,a zöld és a narancs nagyon uniszex színek!A párod rendkívül okos ember...nem ettől lesz valaki meleg...pfff
17/18 anonim válasza:
A szine nem rossz...nekem is inkább a formájával van bajom...nem tudom hogy nagyobb gyereknek is kényelmes e...mondjuk nekem nem tetszenek az ilyen nagyon extra babakocsik...
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 6. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!