Miért tetszik egy kisfiúnak a piros nadrág, a barna és a fekete helyett?
?
A piroson nincs mit csodálkozni szerintem nem lányos szin úgyhogy nem aggódnék de azt értem hogy miért nem a fekete a kedvence.
A lányom a kéket imádja ha magának választ mindig kéket vesz. nyugodtan vehetsz később is pár pirosat de ne csak azt.
A párom állandóan csak piros ruhákat akart hordani anyukája elmondása szerint. Már teljesen ki volt készülve, hogy szinte mindene piros volt. :) (nem lett meleg, ha esetleg ettől félsz)
Tényleg az élénk színeket szeretik a babák, és szerintem páromnál az is benne lehetett a pakliban, hogy ugyan tudat alatt, tehát ösztönből, de ki akart tűnni valamivel a többiek közül. :)
Miért tetszik neki a piros? Meg felvehet-e kéket?
Milyen kérdések ezek? :)
Egyszerűen tetszik neki, neked miért tetszik az vagy az a szín? És miért ne vehetne fel kéket?
És? Nem tudom hány éves a gyerkőc de el sem tudom képzelni hogy azt mondja anya ez nem tetszik ezért kétségbeesve rohanok a neten közzétenni hogy uramisten mit tegyek a gyereknek nem tetszik a kék.....
Most komolyan, minden bántás nélkül, mi a kérdés? Mármint miben vársz segítséget? Ajánljunk színeket hátha bejönnek a gyereknek? Vagy adjunk ötletet hogy szerettesd meg?
Vagy írjuk le hogy azért mert nem tetszik neki még nem járhat csupa pirosban vagy pucéran ezért fogd meg a kis lábát és bújtesd bele a kék naciba ha a piros mondjuk mosásban van?
Tényleg nem tudom miben vársz segítséget.
Nem igazán értem a kérdésedet. Azért tetszik neki mert élénk szín.
Az én fiam mindenféle színt hord, piros, sárga, zöld.
Tényleg mindent, kivéve rózsaszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!