36 hkm. ma megijedtem, ugye nem volt ra okom? Nincs soha szorulasom, de ma nagy wc utan, friss, piros ver volt a wcben, nem sok, nem keves, meg a papiron is. Nem erzek fajdalmat, nem eroltettem, semmi.
Biztos csak aranyér okozta, az gyakori terheseknél.
Azért mihamarabb irány az orvos!!!
Viszont ne aggódj, hallottam már hasonló esetről és akkor is "csak" aranyér probléma volt a háttérben.
Majd írd meg, mit mondott a doki!
Nekem ugyan ez szokott lenni csak elég kevés vérrel. Ilyenkor azért is nem ijedek meg, mert a lányomat több mint 17 óra vajúdás után hoztam a világra és ennek a következménye lett az aranyér, ami visszahúzódott magától pár héttel a szülés után, de az újabb terhesség hatására kijött. Javaslom én is az orvost biztos ami biztos alapon, de próbáld meg azt, hogy egy kicsi tiszta papírral a hátsó feledet nem érintve alulra odanyomod enyhén a papírt, ebből már látszik, hogy honnan jön a vér -legalább is nálam-! Remélem megoldódik a dolog!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!