11hetesen elontott a ver, darabos is volt kicsit, es sok
piros ver, aztan mar csak barnaztam 3 napig, nem szedtem
semmi gyogyszert 3 nap mulva el is mult minden?
Bocsi, egy kicsit nem világos.Most egyszer voltál már terhes 11 hetes elvetéltél, és most 16 hetes vagy?Vagy ez egy és ugyanazon terhesség?Ha utóbbi, akkor dokihoz mentél akkor?
2011. szept. 8. 15:53
11 hetesen bevéreztél,és nem mentél orvoshoz?
Azonnal menj el,mert komoly bajod lehet.
2011. szept. 8. 15:56
látott akkor doki?honnan tudod h megvan még a baba?
2011. szept. 8. 16:03
Én sem értem teljesen. Nem voltál a bevérzéskor orvosnál? Mert én is így veszem ki abból amit írtál. Ha így van, akkor azonnal menj orvoshoz!!! Nem tudom hol élsz, én Skóciában, itt a Triage-ra kell menni a kórházban, az a terhességi sürgősséginek felel meg kb. Ott minden ici pici gyanúnak a végére járnak, ha vérzel akkor meg pláne ellátnak.
Mikor kéne dokihoz menned legközelebb? Mikor van ultrahangod?
2011. szept. 8. 16:06
Remélhetőleg nincs semmi gond, mondjuk lehet csak azért véreztél, mert a méhlepény fedte a méhszájat és később feljebb húzódott, de ez csak egy optimista vélmény, és nem biztos, hogy helytálló.Menjél dokihoz szerintem is kettőtök egészsége érdekében.
2011. szept. 8. 16:11
6/19 A kérdező kommentje:
bocsi ha erthetettlenul irtam le!igen 11 hetesen bevereztem bementem a korhazba nem kaptam semmi gyogyszert hazakuldtek,de a verzes elmult 3 nap alatt,a baba eletben maradt ,most 16 hetes vagyok,14 hetesen voltam uh.n-akkor a doki szerint minden megfelelt a 14 hetes terhessegemnek,most 16 hetes vagyok de aggodom,h.egesszeges lessz a babank vagy nem?mint irtam nincs afp-amibol kiderulne ha esetleg valami nem az.
Na így sokkal érthetőbb. :-) Ha a 14 hetes uh-n minden rendben volt akkor ne aggódj. Lehet egészséges a babátok! Itt Skóciában sincs APF mert állítólag nagyon nagy százalékban ad téves eredményt.
Azt nem mondták meg, hogy mitől lehetett? Bár itt sem igazán mondják el a dolgokat hacsak rá nem kérdezek. Szerintem amikor legközelebb találkozol a dokiddal, kérdezd meg, mi volt az az akkori vérzés.
2011. szept. 8. 16:21
Szinte egész európában nincs már afp-re szűrés.Csak persze M.o.-on!Igen, sokszor ad téves eredményt!Ha volt vérvétel, és UH és ott minden rendben volt, akkor ne aggódj szerintem!Minden rendben lesz!
2011. szept. 8. 16:29
9/19 A kérdező kommentje:
akkor azt mondtak: ez veteles kezdete de megallt!!!jojjek haza ha ujra verzek es faj a hasam akkor menjek vissza ,ha nem akkor a legkozelebbi idopontomra menjek,voltam az idopontomon akkor mar senki sem fogallakozot azzal h.mitortent akkor,csak megneztek uh-n,meg vettek vert de abba is csak azt nezik nem vagyok -e tudobeteg,baranyhimlo stb.
én is véreztem de csak picit a beágyazodásnál már 25 hetes vagyok.
2011. szept. 8. 16:48
Kapcsolódó kérdések: