Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11hetesen elontott a ver,...

11hetesen elontott a ver, darabos is volt kicsit, es sok piros ver, aztan mar csak barnaztam 3 napig, nem szedtem semmi gyogyszert 3 nap mulva el is mult minden?

Figyelt kérdés
szulethet meg egesszeges gyerekem,most 16 hetes vagyok,kulfoldon elunk itt nem csinalnak AFP-T.Ettol fuggetlenul lehet meg egesszeges babank?
2011. szept. 8. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem neznek down-kort?

Azert csodalkozom ezen, mert en ket gyereket is kihordtam ott es mindkettonel neztek. Vagy kombinalt tesztet csinalnak, vagy negyes-tesztet.

Kombinalthoz a 12-14. het kozotti uh napjan veszik le a vert. Ebbol valoban neznek mast is, de a down szureshez is hasznaljak.

A negyes teszthez a masodik trimeszter soran vesznek vert.

Kerdesedre valaszolva:

nekem az elso fiammal volt szinten 11 hetesen ugyanilyen durva beverzesem. Szinten surgossegire mentem be, de addig nem jottem el, amig nem csinaltak uh-t. Tisztan latszott, hogy a baba el, de reszleges lepenylevalasom volt, ez okozta a verzest.

Akkor lehet sotetebb, darabos a verzes, ha haematoma alakul ki mar korabban, tehat nem friss, piros ver es kicsivel, par nappal kesobb urul ki. Akkor mar inkabb barnas es darabosabb lehet. En addig kuzdottem, amig figyelemmel nem kovettek ezt az egeszet, vegul csinatlak meg uh-t, megneztek, hogy minden jol van-e. Hala Istennek ott is minden rendben volt. A 20 hetesen is.

A babam kivarta a 40. hetet es makk egeszsegesen szuletett kozel 4 kiloval.

Hasonlo jokat neked is!

2011. szept. 8. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
én 12 hetesen véreztem de nagyon...szinte ömlött belőlem a piros vér és lökődéseket is éreztem...egyből doki és uh...mindent rendben találtak...még egy hónapig barnáztam utána...a biztonság kedvéért levettettem magzatvíz mintát hogy nincs e baja a babának...és hál istennek minden oké volt...most másfél éves a kisfiam és makk egészséges gyönyörű és eleven:))))azóta már a következő fiamat várom és a 24. hétben vagyok:)))
2011. szept. 9. 07:56
 13/19 A kérdező kommentje:
a 20.44-es nek uzenem hogy biztos h.nemneznek downkort,nemtudom te ,hol hordtad ki de itt Irorszagban nem vizsgaljak.
2011. szept. 9. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én hazamennék egy Down-kor szűrésre.....
2011. szept. 9. 17:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Miert pont egy down-kor szuresre,azert ami velem tortent,vagy csak ugy az altalanossag miatt?
2011. szept. 9. 23:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Gondolom genetikai ultrahang azért lesz majd a 18-20. hét körül.

Quartett tesztet is biztosan végeznek ott is.

2011. szept. 11. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Down-t a nyaki redő mérésével nézik a 12-14. hét környékén az uh-n illetve kombinálják a véreredményeddel. Konkrétan nekem sem mondták, hogy most a down-szűrést csináljuk, csak tudom, hogy az az volt. Nem lehet, hogy nálad is így van? Megcsinálták, csak nem tudsz róla. A papírjaidon elméletileg ha felírják az uh-s méréseket és kapsz belőle példányt, NT-ként szerepel. Nekem van NT1, NT2, NT3.
2011. szept. 11. 13:12
 18/19 anonim ***** válasza:

20:44-es vagyok.

Eloszor is: semmi gond, nem kell megkoszonnod, hogy valaszoltam neked igen reszletesen mindket kerdesedre, arra is, amit a verzessel kapcsolatban tettel fel, arra is, amit a down-szuresrol.

Tenyleg, orommel tettem, a nekem irt kommentedbol sugarzott a hala. Szuper. Ezek utan orommel segitek meg neked.

En is ott hordtam ki a gyerekeket es azert mertem siman feltetelezni, hogy te is ott vagy, mert az itt kerdezo kulfoldon elo kismamak 90%-a az Egyesult Kiralysagbol ir.

Nekem tenyleg megcsinaltak, kerni sem kellett. Lehet, hogy korhaztol is fugg.

A kerdes itt az, hogy valoban szeretned-e, korod, vagy csaladi elozmenyek miatt van-e nagyobb esely ra.

Ha igen es nem nyugszol meg addig, akkor:

- privat klinikan 100%, hogy kerheted, nyilvan nem ingyen

- az amniocentezist megcsinaljak allami korhazban is, ezt javasoljak, ha a kockazat nagyobb, ingyenes, de elvileg sajat felelossegre is kerheted.

Tovabbi minden jot!

2011. szept. 11. 20:54
 19/19 A kérdező kommentje:
koszono mindenkinek a valaszokat,itt legkozelebb idopontom a korhazba 21hetesen lssz,de remelhetoleg utazunk haza 18 hetesen 10 napra remele akkor a agyar dokim eltud meg vegezni nehany vizsagalatot.Amugy a korhazba 11 hetesen voltam utoljara,de ne adnak semmibol masolatot,belekukanthatok a kohazi lapoba ig vissza nem adom a portan...14 hetesen privat lengyel klinikan voltam.
2011. szept. 12. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!