Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a babám?

Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés

Ma semmi görcs nélkül, sima pisilés közben vettem észre este, hogy véres a tisztasági betét. Sajnos élénkpiros színű. :(

Bementünk az ügyeletre, ahol megvizsgált a doki, azt mondta sok MagneB6, és Duphaston. Viszont addigra már a vérzés elállt, ezt a doki mondta, és teljesen zárt a méhszáj, ami bíztató.

UH-ot nem tudott csinálni, mert nem működik a rendszerük...

Holnap viszont feltétlen menjek Uh-ra napközben.

Kb 6.5 hetes vagyok, múlt héten szabályos petezsákot láttunk.

2009. jan. 29. 21:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
megmaradhat szedd ezeket s pihenj amennyit csak tudsz...s bízz:)
2009. jan. 29. 21:52
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam még ilyen helyzetben csak azt akarom mondani,h. remélem minden rendben lesz és szorítok nektek! Holnap minél előbb uh!
2009. jan. 29. 21:54
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remélem és drukkolok, hogy semmi baj ne legyen!

De nem szabad azonnal megijedni! Én is vérezgettem (élénk piros) kb ennyi idősen. Bár nekem a doki mondta, hogy nem a babától látja, hanem méhszájseb lehetett. Vagy mi. :) Bent töltöttem 4 napot a kórházban (tünetmentesen jöttem haza) és pár napot itthon is pihentem. Szex nuku pár hétig. Aztán azóta se jött elő a vérezgetés. Én is szedtem a duphastont egy ideig.

Ne félj! remélem holnap nyugtató híreket kapsz!

22 hetes kismami

2009. jan. 29. 21:55
 4/36 A kérdező kommentje:

Köszi!

Sírdogálok egy kicsit, de mindemellett nyugodt vagyok, és bizakodom.

Ez biztos a dokinak is köszönhető, mert nagyon bíztatott.

Eszembe jutottak a Ti történeteitek, a pozitív kimenetelűek, az ad erőt most.

2009. jan. 29. 21:56
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtnak is kell maradj! Pihenj! És ha lehet, holnap írd meg nekünk, hogy a doki mit mondott!

Gondolok rád holnap!

A 22 hetes kismami

2009. jan. 29. 21:59
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az most a legfontosabb, hogy pihenj! Meg egy poharat se moss el! Komolyan mondom (irom)!!! Szedd a gyogyszereket, a Duphaston sokat segit, ha faj a hasad, akor No Spa-t bevehetsz, ez jo gorcsok ellen, nekem ezt adta a doki 6 hetesen, amikor nagyon gorcsolt a hasam!

Sok egeszseget kivanok Neked es a Babadnak!

2009. jan. 29. 21:59
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
nyugodj meg. Én a 12 hétig elég sokat véreztem.Sok-sok pihenés meg 3*2Magne B6 meg diaphylin. De a fekvés és a nyugalom a legfontosabb:D Most 25 hetes vagyok:D Élő példa szeretnék neked lenni hogy igen megmaradhat a vérzés ellenére:D
2009. jan. 29. 22:00
 8/36 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Lányommal, aki másfél éves 10 hetes voltam és véreztem (igaz előtte együtt voltam a férjemmel), és semmit sem kaptam rá, csak magne b6-ot.

Most semmi jele és elhalt a 2. baba.

Szóval simán megmaradhat, ez semmit nem jelent, ne aggódj!

2009. jan. 29. 22:01
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nem lesz semmi baj.Hasonlón én is átmentem 6hetesen.Nekem sem volt görcs.Én bent feküdtem a kórházban 4 napig.Kaptam duphastont amit még a mai napig szedek.Csatlakozom az előttem szólókhoz: Pihenj sokat ne erőltesd meg magad.Inkább tusolj és ne forró vízben.Veled is minden rendben lesz.Boldog babavárást kívánok!

11,2hetes

2009. jan. 29. 22:04
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Amikor olvastam a kérdésed, nagyon megsajnáltalak. Soha sem voltam ilyen helyzetben, de azt hiszem át tudom érezni, milyen rossz most Neked. Pihenj, próbálj aludni az éjjel és reggel uh. Remélem minden rendben lesz éa utána picit megnyugszol! Szorítok én is így ismeretlenül!
2009. jan. 29. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!