Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 napnàl elmúlt a hiányinger...

6+3 napnàl elmúlt a hiányinger... megint vetélés lesz?

Figyelt kérdés
Pénteken 6+0 voltam UH-n, ahol CRL 3.5 volt, és már elindult a szívműködés, de még nem volt ritmusos, azt mondtàk, ez 6 hetesen teljesen rendben.Múlt héten kezdődött enyhe émelygés, ami szombaton el is múlt, miután volt egy barna folt a bugyimon, szurkált is a petefészkem, azonnal emeltem a progeszteron adagot, azóta nem volt barnázás, a szurkálàs is elmúlt. Tegnap délután visszajött az émelygés, de megint teljesen elmúlt. Már két vetélésem volt, akkor nem jutottam szívhangig. Félek!!! Csak pénteken megyek kontrollra!
jan. 20. 16:15
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Okok, megértettem 🙈 Köszi csajok 🥰
jan. 27. 12:00
 42/54 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen, majd írd meg mi történt veletek! :)
jan. 27. 16:51
 43/54 A kérdező kommentje:
Kétség nem fér hozzá, hogy paràzásban dobogós vagyok...tegnap visszatért az émelygés/hányinger, de olyan szinten....most meg persze azon parázok, nem azért van e ezt, mert elment szegény... amikor tavaly januárban elvetélt, ugyanez volt, miután elment, azután lettem szarul...de ott lehetett tudni, hogy az lesz, mert nem volt szivhang...bár lenne egy itthoni UH készülékem...a szivhang figyelő csak a 14.héttől jó.🙈🙈🙈
jan. 30. 20:32
 44/54 A kérdező kommentje:
Csak jövő pénteken lesz UH 🙈🙈🙈H
jan. 30. 20:32
 45/54 anonim ***** válasza:
Szívhang figyelő nálam 9-10héttől működött.
jan. 30. 20:37
 46/54 A kérdező kommentje:
Még csak holnap töltöm a 8-at 🙈
jan. 30. 20:40
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Amugy most nem azert de ennek mi ertelme van amit csinalsz? Ha nem emelyegsz az a bajod ha emelyegsz akkor meg az. Semmi se jo. Van baj a toronyban… en is eltem at veszteseget, sot en a 27.heten veszitettem el a babamat, de azota mar szuletett 2 egeszseges gyermekem es varandos vagyok a harmadikkal. Azert mert volt mar rossz elmenyed nem kell tonkretenni minden varandossagot…
jan. 30. 21:00
 48/54 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel a story vége, sajnos Ő is missed ab lett :(
febr. 3. 16:45
 49/54 anonim ***** válasza:

Mi történt vele?

Szetintem most már el kéne engeddned a gyerek témát. Ha van már foglalkozz azzal ha nincs találj elfoglaltságot

febr. 3. 17:47
 50/54 A kérdező kommentje:
Nem!!!!
febr. 3. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!