Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez így oké? Nekem...

Szerintetek ez így oké? Nekem kicsit nem állt össze a kép

Figyelt kérdés

Szeptember 8-15 menstruáltam aztán abban a hónapban újra 22-27 állítólag azért,mert terhes lettem csak az orvos szerint hamar el is ment sajnos. Ekkor én még nem gondoltam,hogy az lennék,de jött a következő hónap kimaradt a menzeszem és rosszulléteim lettek csináltam tesztet október 24 halvány pozitív, 26 újabb halvány,november 5 halvány pozitív aztán kaptam időpontot orvoshoz erre a napra és ott mondta az orvos,hogy nem vagyok terhes csak voltam és elment korán, utána november 7 megjött nagyon erősen a menzeszem erős görcsökkel

Szerintetek normális az,hogy állítólag már szeptember elment,de még november elején is volt pozitív teszt igaz alig látszódott,de ott volt.

ma 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ma 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

November 7-én ment el. Azért volt halvány, mert eleve nem egészségesen fejlődött, elhalt. (Legalábbis szerintem. Viszont a tesztet nem láttam.)

Az első részét nem is értem. A 2 menstruáció között annyi idő telt el, hogy max egy ovuláció fér bele. 2 hét alatt nem zajlik le egy menstruáció, megtermékenyülés, meg egy beágyazódás. Erre legalább 3-4 hét kellene. És ilyen esetekben inkább késni szokott pár napot, majd jön egy erősebb menstruáció. (Pont úgy, ahogy az orvos után történt neked.)

ma 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön meg 1 hét múlva újra, mert terhes voltál. Esélytelen, hogy egy hét alatt végbe menjen minden. Kémiai terhességnek is kell pár hét (aztán normál mensi időben elmegy).

A hcg hamar ürül.

Nem vettél be esemény utánit szeptemberben?

ma 08:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nov7 után mondta volna az orvos, hogy elment korán, úgy stimmelne a sztori.

Te előtte voltál, előtte mondta?

ma 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Másik orvoshoz mennék, mert itt valami nem stimmel vagy nem jól kommunikálta le feléd hogy mi lehet, esetleg mindenre rámondja ezt a kémiai terhesség dolgot.

Ha szeptemberben normálisan menstruáltál akkor nagyon kicsi az esélye hogy terhesség állt volna fenn a menstruáció után kb. 14 nappal, az inkább az ovuláció ideje. Ez mennyiségben ugyanolyan volt mint egy normál menstruáció?

Utána a kimaradt hónapban lehet hogy volt terhesség. Mindenesetre várnék egy pár ciklust most, mielőtt újra próbálkoznék teherbe esni, hogy lássam vérzek-e félidőben vagy hormonprobléma fennáll-e stb. Esetleg vizsgáltasd ki magad.

ma 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak benézted a nagyon halvány pozikat és csak azért mondta az orvos amit mondott, hogy lerázzon.
ma 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Mikor láttál pozit?

Időn túl nem érvényes. Egy óra múlva nem nézegetjük.

ma 09:59
 8/8 babyboom567 ***** válasza:
Én a 6-os válaszolóval értek egyet.
ma 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!