Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 napnàl elmúlt a hiányinger...

6+3 napnàl elmúlt a hiányinger... megint vetélés lesz?

Figyelt kérdés
Pénteken 6+0 voltam UH-n, ahol CRL 3.5 volt, és már elindult a szívműködés, de még nem volt ritmusos, azt mondtàk, ez 6 hetesen teljesen rendben.Múlt héten kezdődött enyhe émelygés, ami szombaton el is múlt, miután volt egy barna folt a bugyimon, szurkált is a petefészkem, azonnal emeltem a progeszteron adagot, azóta nem volt barnázás, a szurkálàs is elmúlt. Tegnap délután visszajött az émelygés, de megint teljesen elmúlt. Már két vetélésem volt, akkor nem jutottam szívhangig. Félek!!! Csak pénteken megyek kontrollra!
jan. 20. 16:15
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Ma sincs émelygés, csak ha nagyon bele akarom képzelni :(

Szerintem ott szombaton a barna foltnàl beindulhatott a vetélés, csak nem fejeződött be.

Lefeküdtem ebéd után pihenni, és mikor felébredtem, úgy ébredtem, hogy jesszusom, eltűnt az émelygés, és a petefészkem szurkàl, ami kisugàrzik a làbamba. Megyek WC- re és a bugyim

jan. 21. 14:28
 12/54 A kérdező kommentje:

(bocsánat, koràn nyomtam rá)

bugyimon ott volt a barna folt.... azonnal még progeszteron és pihenés, aztán nem volt több barna folt...és vasàrnap délután még éreztem émelygést, de azóta semmi, csak a mell érzékenység és a reggeli szagérzékenység maradt :(

Ebből műtő lesz jövő héten 🙈🙈🙈Megint 🙈

jan. 21. 14:31
 13/54 anonim ***** válasza:
Akkor menj be a kórházba és mond hogy barnáztál meg fognak vizsgálni és legalább megnyugszol
jan. 21. 14:33
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy a progeszteron nem cukorka...nem össze vissza szedjük. Az is okozhat barnázást, mert egyforma mennyiségben kell szedni minden nap... nem fájdalomcsillapító...

Ha aggódsz, irány a kórház. De ne kapkodd mint a cukorkát, mert többet ártasz, mint használsz.

A progeszteron ingadozás is vetélést okozhat...egyik nap két bogyó másik nap 4 aztán megint kettő...ez nagyon nem jó.állj le és nyugodj meg.

jan. 21. 14:40
 15/54 anonim ***** válasza:
Menj be ugyeletre
jan. 21. 20:19
 16/54 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled kedves kérdező?
jan. 24. 06:21
 17/54 A kérdező kommentje:
Eddig OK minden. De az előző két vetélés miatt nem nagyon tudok megnyugodni.
jan. 24. 12:45
 18/54 anonim ***** válasza:
De jó, voltàl ezek szerint dokinál?
jan. 24. 15:00
 19/54 A kérdező kommentje:
Igen, ma voltam. De àllandóan van ez a bal làbba kisugàrzó fàjdalom, ami a petefészkemből indul, pedig van progeszteron pótlàs, és jól fel is szívódik. 125 volt legutóbb (2 hete). Imádkozom minden nap, mást nem tehetek!
jan. 24. 18:20
 20/54 A kérdező kommentje:

Na most megint teljesen elmúlt a hànyinger/émelygés, szerintem elmemt Ő is :(

És csak két hét múlva van UH időpontom, addig megkattanok.

jan. 26. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!