Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 napnàl elmúlt a hiányinger...

6+3 napnàl elmúlt a hiányinger... megint vetélés lesz?

Figyelt kérdés
Pénteken 6+0 voltam UH-n, ahol CRL 3.5 volt, és már elindult a szívműködés, de még nem volt ritmusos, azt mondtàk, ez 6 hetesen teljesen rendben.Múlt héten kezdődött enyhe émelygés, ami szombaton el is múlt, miután volt egy barna folt a bugyimon, szurkált is a petefészkem, azonnal emeltem a progeszteron adagot, azóta nem volt barnázás, a szurkálàs is elmúlt. Tegnap délután visszajött az émelygés, de megint teljesen elmúlt. Már két vetélésem volt, akkor nem jutottam szívhangig. Félek!!! Csak pénteken megyek kontrollra!
jan. 20. 16:15
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Cukik vagytok, köszi a bíztatàst :) Az első kicsikém majdnem 41 évesen szültem, elsőre, előtte nulla vetélés, tök probléma mentes minden.

De próbálok hinni, hogy lesz még egy egészséges babám :)

jan. 26. 21:33
 32/54 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha vàlasztani kell, akkor inkább most, mint a 16. héten, az szörnyű lehetett, nagyon sajnálom!
jan. 26. 21:46
 33/54 anonim ***** válasza:
Sajnos mi sem így terveztük, sokként ért minket, mikor kiderült, főleg úgy, hogy a 12. heti genetikai ultrahangon minden tökéletes volt,14 hetes voltam mikor a Nifty teszt kimutatta, hogy baj van. Szóval ha odáig eljutsz mindenképp javaslom a NIPT tesztet, most már a 10. héten levettem a vért, hogy időben kiderüljön ha baj van. Sajnos sokszor előfordul, hogy UH-n minden rendben,aztán szülésnél derül ki, hogy baj van
jan. 26. 21:55
 34/54 A kérdező kommentje:
Igen, azt tenném én is... Kislányomnàl is Nifty volt...bár eljutnék addig...most kicsit kétségbe vagyok esve, de sokat nem tehetek...
jan. 26. 22:00
 35/54 A kérdező kommentje:
Voltam UH-n él a baba, szépen ver a szíve, csak most máshol voltam és kisebbet mértek, mint pénteken. Pénteken 9.5 volt a CRL és most 8.7. Mind a két helyen az írta ki a gép, hogy 7 hetesnek felel meg, pedig ma 7+3 nap van
jan. 27. 10:40
 36/54 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van. Nekem 6 nap eltérés volt...azóta behozta magát..1 nappal előrébb jár. így 40 hetesen xD

1 hét eltérés simán belefér az elején, 12.hét után meg a 2 hét eltérés is, ha egyébként minden rendben.

Most alig hagytál neki időt, és ilyenkor még nagy az esély, hogy pár mm-t elmérnek. Azt úgyse fogod tudni, melyik doki mérte el egy picikit.

Nyugodj meg, ver a szíve ott van :)

jan. 27. 10:44
 37/54 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ma 8 mm-rel kisebb, mint pénteken? És a 9.5 is 7 hetes, meg a 8.7 is 7 hetes.
jan. 27. 11:06
 38/54 anonim ***** válasza:
Az csak 0.8mm eltérés. Az semmi. Az annyira minimális, hogy csak hibás mérés. Látod? Megint keresed a gondokat. Nyugi már.
jan. 27. 11:14
 39/54 A kérdező kommentje:
Huhhhh
jan. 27. 11:17
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit úgy érzem, mindegy mivel nyugtatunk, te a fejedbe vetted, hogy ennyi volt. Két hét múlva menj uh-ra addig meg foglalkozz a másik gyermekeddel, hátha leköti a gondolataid. Semmi értelme annak amit csinálsz.

Ilyenkor még annyira eltudják mérni, pláne két különböző géppel... múltkor volt itt valaki, akinél csak egy perezsák szerűt láttak...pedig már embrió kellett legyen. Még aznap este elment máshova és lám megvolt az embrió szívhanggal.

Neked még 1mm sincs az eltérés és más helyen is voltál...3 nap telt el.

jan. 27. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!