6+3 napnàl elmúlt a hiányinger... megint vetélés lesz?
Figyelt kérdés
Pénteken 6+0 voltam UH-n, ahol CRL 3.5 volt, és már elindult a szívműködés, de még nem volt ritmusos, azt mondtàk, ez 6 hetesen teljesen rendben.Múlt héten kezdődött enyhe émelygés, ami szombaton el is múlt, miután volt egy barna folt a bugyimon, szurkált is a petefészkem, azonnal emeltem a progeszteron adagot, azóta nem volt barnázás, a szurkálàs is elmúlt. Tegnap délután visszajött az émelygés, de megint teljesen elmúlt. Már két vetélésem volt, akkor nem jutottam szívhangig. Félek!!! Csak pénteken megyek kontrollra!ma 16:15
1/5 anonim válasza:
Hát csak azt lehet mondani hogy pénteken kiderül
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelent vetélést, kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen ! 🙂
3/5 anonim válasza:
Te magad mondtad, hogy reggelre megint volt émelygés. Az pedig jó jel. A dokim annyit mondott, csak akkor aggódjak, ha minden tünet egyszerre megszánik, de még akkor is a legtöbbször nem jelent gondot. Amíg egy tünet is van, nem kell aggódni. Inkább örülj, hogy nem 0-24-ben vagy vacakul :)
Légy pozitív a többit az idő eldönti.
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap délutánra jött vissza, de ma semmi, csak nagyon nagyon nagyon gyenge émelygés néha. Most pl almàt ettem, érzém, hogy nem esett jól, de csak ennyi. Csak mell érzékenység van.
ma 18:10
5/5 A kérdező kommentje:
Már nem merek reménykedni 🙈🙈🙈
ma 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!