Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem áll el a vérzés?

Miért nem áll el a vérzés?

Figyelt kérdés

6 hetesen egy 28x12 mmes hematómát találtak a baba mellett, akkor csak barnáztam.

Kíméltem magam az orvos utasítása szerint, max rövid sétákat tettem.

Azóta már 2x bevéreztem, először kevés csepegő piros vér jelentkezett, a jelenlegi viszont 4 napja tart, van, hogy semmi nem jön, van hogy szó szerint folyik belőlem....

Állandó látogatója vagyok a sürgősséginek, igazából semmit sem tudnak csinálni, baba jól van, 10 hetes múltam.

Szigorúan fekszem, mégsem akar teljesen megszűnni a vérzés.

Rettegésben élem a mindennapjaimat már félek elmenni wcre a sok vér miatt. :(

A hasam alja folyamatosan nyillal, mindig ugyanazon a ponton, sokszor csillagokat látok.

Pár napja volt uh, ott azt mondta a doki hogy a hematóma egy része szervült, a másik része vérzik, az most 22x10 mm.

Nagyon rosszul viselem, hogy egyre rosszabb a helyzet ott bent, bárcsak vége lenne már... Kezdem feladni a reményt, hogy ebből egészséges terhesség lesz.

Volt valaki így? Meddig véreztetek?

ma 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Igaz, nem voltam így, de laikus kívülállóként én pont azért reménykednék, mert ha az ömlő vér eddig nem tett kárt a magzatban, akkor már hátha ezután is elkerüli.

Hidd el, azért tudom milyen érzés, én is barnázgattam a 6-8. héten úgy, hogy előtte elveszítettem már egy babát, én is azt hittem, hogy sosem nyugodhatok már meg, meg hogy ez nekem úgy látszik nem akar összejönni...

Pihenj sokat, az a lényeg, mindig kövesd a doki utasításait, és ne veszitsd el a reményt, drukkolok nektek!

ma 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!