Holnap döntenem kell, nagyon ideges vagyok! Tapasztalatok nálatok, vagy az ismerőseiteknél?
Holnap megyek Debrecenbe a 18.hetes genetikai uh-ra,és a vérvétel eredményeimért.
Vagyis holnap kiderül mekkora a kockázata,hogy beteg babám van.
El kell döntenem,kérem e a magzatvíz vételt.
Eddig minden eredményem tökéletes volt,a babám szépen fejlődik,tarkóredő 1,6mm-es volt,orrcsont szépen rajzolódott,vagyis kizárólag a korom indokolta a vérvételt stb. ha most 30 éves lennék nem 39 akkor 'normál'terhesnek számítanék.
Nagyon ideges vagyok!!!
A kérdésem az lenne,hogy közületek vagy az ismerőseitek között mik a tapasztalatok az enyémhez hasonló esetekben?
Jó uh-után rossz véreredmény...stb.?
Előre köszönöm,ha időt szántok rám!
Jó olvasni, hogy minden rendben van veletek!
Én is írtam anno :) akkor 9 hónapos volt a lányom, és azóta nekem született még egy :)
Nagyon-nagyon boldog első karácsonyt nektek!
Köszönjük szépen,nagyon kedves vagy!!
Mi is hasonlóan Szép ünnepet kívánunk Nektek!!!!
Szia Kedves Kérdező!
Itt 44., 47. és 56. Válaszoló.
Nagyon boldog születésnapot kívánok a Kicsi Lányodnak :-)
Gondolom, Nálatok is volt ünneplés!
(Én teljesen át vagyok szellemülve, olyan hihetetlen, hogy már 1 éves a Kisfiam, akire annyit vártam ... És kicsit depizek is, hogy ennyire rohan az idő, ilyen hamar megnőnek a Picikék. Tudom, hogy kicsit túl érzelgős vagyok, de belőlem az anyaság ezt is kiváltotta, és még így 1 év után sem "nyugodtam le". Ráadásul be vagyok zsongva, hogy a terhesség-szülés csodáját újra átélhessem ...)
Remélem, Ti is jól vagytok, és szép szülinapja volt a Picidnek!
Még egyszer sok-sok boldogságot kívánok Nektek szeretettel!
Sziaaa:)
Milyen nagyon kedves vagy!!!
Köszönjük szépen és a Te Kisfiadnak nagyon sok boldogságot,erőt és egészséget kivánunk!!!:)
Olyan jól esik,hogy írtál..annyira elvoltam kettyenve egész nap...:(
A kis szülinaposom 2 napja lázas,apukája sincs itthon csak jövőhéten jön haza,tesómék ,barátnőmék sem tudtak átjönni a betegség miatt:(...torta sem volt ma.
de azért egy sütibe szúrtam egy gyertyát és énekeltem neki...elfújtuk együtt...olyan édes volt,kapott egy pici sütit :)összeporcukrozta az orrát :)
És igen,félelmetesen elrohant az idő :)
Nem olyan régen tettem fel ezt a kérdést és Te válaszoltál...és most 1 évesek a babáink...őrület:)
Sok sikert kivánok a kistesó projekthez...én már nem vállalok több babát...a korom :)
Mégegyszer nagyon köszönöm,h írtál....igazi örömet hoztál ebbe a kicsit szomoskás napba!!!
Csupa jót kivánok Nektek!!!!!:)
Sajnálom, hogy nem volt "tökéletes" az első szülinap és remélem, már jobban van a Babukád!
Az meg nem baj, hogy nem volt nagy ünnepség, az a lényeg, hogy a Te szíved ünnepel :-) (az enyém folyamatosan, amióta megszületett a Babám :-)
(Amúgy fura, de kicsit én is szomorkásan töltöttem a tegnapi napot, annyira hihetetlen, hogy így rohan az idő ... Felnőnek egy pillanat alatt, aztán nézhetünk :-))
Köszi a drukkot, nagyon várjuk a Kistesót, egyelőre támpontom sincs, mikor jöhet, mert rengeteg tejem van még, mensim meg nincs, így elvileg bármikor beköszönhet. Nem sürgetjük, csak a korom miatt aggódom én is, lassan 35 leszek és a Fiam is olyan nehezen jött össze.
De majd lesz, ahogy meg van írva :-) És, hogy amnióra nem fogok menni legközelebb sem, azt már most tudom!
Még egyszer jobbulást a Babádnak, vigyázzatok Magatokra!
(És amúgy Te sem vagy lemaradva semmiről, sokan szülnek ám 40 felett ... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!