Holnap döntenem kell, nagyon ideges vagyok! Tapasztalatok nálatok, vagy az ismerőseiteknél?
Holnap megyek Debrecenbe a 18.hetes genetikai uh-ra,és a vérvétel eredményeimért.
Vagyis holnap kiderül mekkora a kockázata,hogy beteg babám van.
El kell döntenem,kérem e a magzatvíz vételt.
Eddig minden eredményem tökéletes volt,a babám szépen fejlődik,tarkóredő 1,6mm-es volt,orrcsont szépen rajzolódott,vagyis kizárólag a korom indokolta a vérvételt stb. ha most 30 éves lennék nem 39 akkor 'normál'terhesnek számítanék.
Nagyon ideges vagyok!!!
A kérdésem az lenne,hogy közületek vagy az ismerőseitek között mik a tapasztalatok az enyémhez hasonló esetekben?
Jó uh-után rossz véreredmény...stb.?
Előre köszönöm,ha időt szántok rám!
Helló!
Érdeklődnék,hogy mi van Veletek?
Szépen fejlődik a kislány?
Remélem már teljesen megnyugodtál,és élvezed a pocakosságot!
Jó egészséget kívánok Nektek!
Szia:)
Nagyon kedves vagy!!!
Köszönöm,hogy érdeklődsz!
Igen,minden rendben van a picilányommal:)
Voltam megint uh-on 18 .hét után,ahol az orvosom,aki egyébként a genetikai uh-t végzi a kórházunkban,megnézte a picurt tüzetesen:) és hál'Istennek minden rendben.
Teljesen szépen fejlődik,ahogyan kell.
Ő is megnyugtatott,hogy jól döntöttem szerinte is:)
Ez is nagyon jól esett!
Mégegyszer köszönöm az érdeklődést!
Minden jót kívánok Neked!!!
További szép estét!
Csak ránéztem erre a kérdésre és anno sokan írtatok nekem ezért most írok ,h alakultak a dolgok.
A babám 37+5 hétre (03.31-én) megszületett gyönyörű és egészséges kislány.
A születése előtt 1 hónapig sajnos kórházban voltam toxémia miatt,de a babám jól volt végig és megér minden fájdalmat,nehézséget,aggódást ami ért a várandósság alatt.
Szóval nem lett semmi gond abból,h nem vetettem magzatvizet...jól döntöttem.
Mindenkinek minden jót Kívánok és Boldog Ünnepeket:)
Szia!
Először is gratulálok!
Meghatottál, és most itt nosztalgiázok ...
Anno válaszoltam én is a kérdésedre, hogy nekem is két vetélésem volt, stb. én sem mentem volna amniora.
És az én Kisfiam is március 31-én született, 13 óra 13 perckor :-)
Sok boldogságot Nektek!
Ne mond már:)))de jóóó!:)
Én is szívből gratulálok Neked a KicsiFiadhoz:)
A Kiscsajszim 17.08-kor született,úgyhogy Ti vagytok az idősebbek:)
Milyen jó érzés,hogy van valaki ,aki akkor vajúdott kb,mikor én stb....nagyon köszönöm,hogy írtál!
Jó egészséget és nagyon boldog életet kívánok Nektek!!!!
Igy ismeretlenül is sok-sok szeretettel!!
Viszont minden szépet és jót Nektek is :-)
Nekem is jó érzés igy ismeretlenül is!
Gratulálok a babádhoz!!!!
Én voltam magzatvíz vételen,de megbántam.Annyira szerettem és ragaszkodtam a kisfiamhoz,hogy teljesen mindegy lett volna az eredmény megtartottam volna.
Szerencsére egészségesen született és egy nagyon okos,szép baba aki lassan 1 éves lesz :)
Szia:)
Én is gratulálok Nektek és nagyon örülök,hogy minden rendben van veletek!!!
Én nagyon fáltem a vetéléstől etért nem mertem bevállalni és ,ahogy írtam is igazán semmi más nem indokolta mint a "vénségem":)
De nálunk is minden rendben van a kislányom 9 hós:)
Minden jót és nagyon Szép és Boldog Ünnepeket kivánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!