Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnál ilyen szerencsecsomag...

Másnál ilyen szerencsecsomag a védőnő, vagy csak én fogtam ki ennyire?

Figyelt kérdés

Aktuális: időpontot kértem tőle, mint kismama, hogy adja ki a kiskönyvet (ezen eddig minden alkalommal kiakadt). Amúgy is kb képtelenség elérni, de ha nagy nehezen sikerül egyszerűen képtelen normálisan időpontot adni, most is mondott 3 napot és 3 időpontot. Kb megfeszülök, hogy jó időpontot írjak fel, ami most nem sikerült. Nagyon nem néztem félre, 9 helyett 8ra mentem. Igazából ha észreveszi a saját naptárjában, amit szerintem egyáltalán nem néz, haza küldhetett volna, 5 percre lakom nem lett volna gond. De minden gond nélkül nekiállt. Azt tudni kell, aznap kb. a 3. napja volt annak, hogy végre nem véreztem és jól voltam minden téren.

Na mikor hazaértem felhívott, hogy legközelebb nézzem meg jobban a naptáramat (telefonálás közben is megnéztem és mondtam neki, hogy nekem ez az időpont volt felírva, azért is mentem akkor), mert őt most úgy leb.szták, mint a pengős malacot, és miattam milyen kellemetlen helyzetbe került. Miután kidühöngte magát természetesen letette. A nap hátralevő részét végig görcsöltem, nap végére már véreztem. Nem tartott ugyan sokáig, de egyértelműen az idegtől volt.

Azt már meg sem említem, hogy a 18. hétig látni sem akar, mert szerinte felesleges. Azon is izgulok, hogy ha így folytatja meglesz-e a négy pecsét. :(

dec. 9. 17:17
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
#41 nekem soha. Mindig arra hivatkozik, hogy csak 2 hétre tervez előre, de amikor felhívom, hogy akkor kéne időpont már egy hónapra előre be van táblázva és sakkozik egy csomó időponttal, hogy hova rakjon be, mert hát ő nagyon elfoglalt és túl későn kértem az időpontot.
dec. 10. 12:39
 42/47 A kérdező kommentje:
#42 Szerintem arra szinte bőven nem süllyedtem le!
dec. 10. 12:40
 43/47 anonim ***** válasza:
58%

"10, akkor gondolom azzal se lett volna semmi problémád, ha neked van nyolcra időpontod, utána pedig 9-re valahova máshova, de a kérdező miatt, aki képtelen egy időpontot felírni felnőtt ember létére, csúszol???"

1. Ha nekem 8-ra van időpontom akkor 7:45-kor ott vagyok és ha valaki be akar menni előttem akkor szépen kinyitom a számat, hogy ugyan hány órás időponttal akarja ezt megtenni.

2. Alapból nem szervezek programot két egymás utáni órára, mert felnőtt emberként tisztában vagyok vele, hogy a csúszás gyakori, időpontoktól függetlenül.

3. Ha időpont alapon megy a rendelés, akkor név szerint szólítanak jobb helyeken, de minimum tisztában vannak vele, hogy mikorra kit várnak.

4. Nem tudom mit képzel magáról az a nő, aki leb.sz egy védőnőt egy csúszás miatt, főleg ha a védőnőnek fél óra múlva akkora pofája van mint a ház, talán azzal kellett volna emberkednie aki balhézott vele a rendelőben. Egyszerűen nonszensz, hogy még felhívja az előző anyukát, és minősíthetetlen stílusban dühöng, mint egy tescos árufeltöltő akitől a munkaideje utolsó fél órájában meg mered kérdezni, hogy merre található a sütőpor.

dec. 10. 16:02
 44/47 anonim ***** válasza:
44%
47: felkoppintottak, istenem.😀 te beszelsz arrol ki a proli suttyo? Hat kiesik a kapanyel a szadbol. Menj veregesd meg a vallaid, aztan torold le a habzo szadat.
dec. 10. 16:42
 45/47 anonim ***** válasza:
16%

27

Most vagyok 29 hetes terhes, eddig 1x talakoztam a vedonovel aki kiadta a kiskonyvet... mondtam h nem igazan fogok menni hozza ne varja. Tudomasul vette. Azota semmilyen kontakt nem volt. Nem kereset en meg minek keressem?

Majd ertesitem ha megvan a gyerek.

dec. 10. 19:19
 46/47 anonim ***** válasza:
72%
46, azért van akinek sokat jelent az az egyszeri 68 ezer
dec. 11. 06:02
 47/47 A kérdező kommentje:

#47 Nem is az, hogy sokat jelent, de most miért kéne lemondanom róla, amikor jár? Ezt mind tudom a gyerekre költeni. Viszont annak megvannak a feltételei és ez a védőnőm eddig semmiben nem volt partner.

#46 Sorry, de nekem ez nem férne bele. A védőnőnek ugyan úgy vezetnie kellene a kiskönyvet, mint a nőgyógyásznak.

Mondjuk a többi védőnőt nem ismerem, szóval nem tudom, hogy mindegyik így csinálja-e vagy csak ő kezdett egy ilyen kis magán akcióba, annyit tudok egy másik kismamától, hogy el akart menni csak nem sikerült neki, azóta agresszívabb lett a viselkedése és kommunikációja is (ezt a másik kismama mondta, mielőtt ez is az én fejemre lenne olvasva).

dec. 11. 07:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!