Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnál ilyen szerencsecsomag...

Másnál ilyen szerencsecsomag a védőnő, vagy csak én fogtam ki ennyire?

Figyelt kérdés

Aktuális: időpontot kértem tőle, mint kismama, hogy adja ki a kiskönyvet (ezen eddig minden alkalommal kiakadt). Amúgy is kb képtelenség elérni, de ha nagy nehezen sikerül egyszerűen képtelen normálisan időpontot adni, most is mondott 3 napot és 3 időpontot. Kb megfeszülök, hogy jó időpontot írjak fel, ami most nem sikerült. Nagyon nem néztem félre, 9 helyett 8ra mentem. Igazából ha észreveszi a saját naptárjában, amit szerintem egyáltalán nem néz, haza küldhetett volna, 5 percre lakom nem lett volna gond. De minden gond nélkül nekiállt. Azt tudni kell, aznap kb. a 3. napja volt annak, hogy végre nem véreztem és jól voltam minden téren.

Na mikor hazaértem felhívott, hogy legközelebb nézzem meg jobban a naptáramat (telefonálás közben is megnéztem és mondtam neki, hogy nekem ez az időpont volt felírva, azért is mentem akkor), mert őt most úgy leb.szták, mint a pengős malacot, és miattam milyen kellemetlen helyzetbe került. Miután kidühöngte magát természetesen letette. A nap hátralevő részét végig görcsöltem, nap végére már véreztem. Nem tartott ugyan sokáig, de egyértelműen az idegtől volt.

Azt már meg sem említem, hogy a 18. hétig látni sem akar, mert szerinte felesleges. Azon is izgulok, hogy ha így folytatja meglesz-e a négy pecsét. :(

dec. 9. 17:17
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
#19 Milyen javíttatásról beszélsz? És most mit csináljak azzal, hogy lefotóztad? 🤷🏻‍♀️
dec. 9. 20:03
 22/47 A kérdező kommentje:
Ja már értem! Nem tudsz olvasni és még le is fotóztad. Nem baj nézegesd csak, ott "nem" lesz és nem "sem". És csak halkan megsúgom a kérdést nem lehet módosítani!
dec. 9. 20:06
 23/47 anonim ***** válasza:
65%

Nem a kerdezot vedve, mert nincs szuksege ra, de nehanyan olyan irritalo stilusban tudtok valaszolni. A nyitoban tok korrekten megfogalmazta, mi a problemaja, semmi bicskanyitogato nem volt benne. Aztan jott nehany olyan valasz, amitol kinyilik a bicska a zsebemben.

Csodalkoztok, hogy utana a kerdezo is ugyanolyan stilusban valaszol nektek? Amilyen a mosdo, olyan a torolkozo. Es ez nem az elso ilyen volt, ahol ezt eszrevettem. Plane itt, ebben a topikban, ahol kismamak, anyukak vagy gyerekre vagyo nok vannak..meg ennyire sem vagytok egy picivel normalisabbak egymassal.

dec. 9. 21:36
 24/47 anonim ***** válasza:
30%

Elso es utolso alkaommal mikor mentem terhesseg alatt kiadta kiskonyvet. Es onnantol nem mentem. Minek? A doki felirt mindet kiadta a beutalokat es kb ennyi.

Legkozelebb akkor mentem hozza mikor 2 hetes volt a gyerek. Kozoltem h igeny szerint kerem a szolgalatot. Onnantol evi 1x kqptam egy uzenetet h el kene mennem. Minek? A gyerekorvos melett volt vedono. Ha kerdesem lett volna akkor inkabb a doki mint a vedono.

Kovetkezmenye nem volt. Nem zaklattak nem hivtak senkit rank. Most 14 a gyerek.

dec. 10. 01:52
 25/47 anonim ***** válasza:
20%
Ne haragudj de mi arra tudunk reagálni, amit kiírsz a fő kérdésben.. Nagyon irritáló a stílusod.
dec. 10. 04:32
 26/47 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, nem, nagyon nem könnyű veled....
dec. 10. 05:43
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
24, régen így volt. mióta a fényevő család kinyírta a gyerekét, kötelező a védőnői szolgálat, nincs olyan hogy igény szerint, pedig hidd el, sok védőnőnek is jobb lenne a tudálékos anyukák nélkül.
dec. 10. 05:45
 28/47 A kérdező kommentje:

Ti is nagyon irritálóak vagytok, hidd el! Olvasd csak vissza miket írtatok és szállj egy kicsit magadba!

Tök jó, hogy még mindig velem nem könnyű. Amiket ő eddig összehozott soha egy büdös szót nem szóltam. Nem küldtem el a fenébe, nem voltam bunkó vele, stb. De velem nem könnyű. 😂😂😂 Hát gratulálok néhányatoknak! 🤦🏻‍♀️

dec. 10. 06:27
 29/47 A kérdező kommentje:
De ha már itt tartunk, veletek sem lehet könnyű az élet. Amikor valaki leír egy kisebb problémát, azonnal rátámadtok, mint a piranhak, hogy ő a hülye. Aztán kaptok egy kis ízelítőt abból, hogy a probléma gyökere nem újkeletű. És ilyenkor is a kérdező húsát tépítek. Komolyan mondom, hogy őszintén sajnálom a baráti körötöket, mert, hogy ha beüt a krach rátok biztosan nem számíthatnak!
dec. 10. 06:33
 30/47 A kérdező kommentje:

Őket nem kell sajnálni, ők kiállnak mellettem és támogatnak, nem olyanok, kint itt jó néhányan. Aki egy kicsit is kiállt mellettem már szinte le is nulláztátok a válaszát. Ez totálisan titeket minősít.

Kivel kéne kiállnom szemtől szembe? A védőnővel? Akik híresek arról, hogy ha visszaszólsz pokollá teszik az életedet? 👏🏻

A férjem normális veletek ellentétben, ő nyugtatott, hogy sz.rjam le, ugyanis már ő is tapasztalta nem egyszer ezt a kaotikus, nem tudja a védőnő, hogy merre van arccal előre problémát.

dec. 10. 06:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!