Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnál ilyen szerencsecsomag...

Másnál ilyen szerencsecsomag a védőnő, vagy csak én fogtam ki ennyire?

Figyelt kérdés

Aktuális: időpontot kértem tőle, mint kismama, hogy adja ki a kiskönyvet (ezen eddig minden alkalommal kiakadt). Amúgy is kb képtelenség elérni, de ha nagy nehezen sikerül egyszerűen képtelen normálisan időpontot adni, most is mondott 3 napot és 3 időpontot. Kb megfeszülök, hogy jó időpontot írjak fel, ami most nem sikerült. Nagyon nem néztem félre, 9 helyett 8ra mentem. Igazából ha észreveszi a saját naptárjában, amit szerintem egyáltalán nem néz, haza küldhetett volna, 5 percre lakom nem lett volna gond. De minden gond nélkül nekiállt. Azt tudni kell, aznap kb. a 3. napja volt annak, hogy végre nem véreztem és jól voltam minden téren.

Na mikor hazaértem felhívott, hogy legközelebb nézzem meg jobban a naptáramat (telefonálás közben is megnéztem és mondtam neki, hogy nekem ez az időpont volt felírva, azért is mentem akkor), mert őt most úgy leb.szták, mint a pengős malacot, és miattam milyen kellemetlen helyzetbe került. Miután kidühöngte magát természetesen letette. A nap hátralevő részét végig görcsöltem, nap végére már véreztem. Nem tartott ugyan sokáig, de egyértelműen az idegtől volt.

Azt már meg sem említem, hogy a 18. hétig látni sem akar, mert szerinte felesleges. Azon is izgulok, hogy ha így folytatja meglesz-e a négy pecsét. :(

dec. 9. 17:17
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
De ha már itt tartunk, titeket, hogy visel el a férjetek? Ilyen stílussal még nem menekültek el? Mert ugye mindig az hajtogatja a másikra, hogy hisztis meg elviselhetetlen, aki saját magáról tudja, hogy az, csak beismerni nem képes soha.
dec. 10. 06:57
 32/47 anonim ***** válasza:
17%
Felnőtt embert nem kell megvédeni egy másik felnőttől, főleg nem a védőnőtől.
dec. 10. 07:02
 33/47 A kérdező kommentje:
Hát persze. Akkor kívánok neked egy olyan védőnőt, mint az enyém, aztán szájalj vissza neki! Utána már nem lesz ekkora sem az arcod, sem a szád!
dec. 10. 07:05
 34/47 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem kommunikálj vele. Lehet még nem jött rá, hogy csinálhatná ügyesebben is az időpontok kiadását.

Nálunk is volt összevissza variálás, fontoskodás, volt hogy (nem viccelek) 14-szer hívtam fel egy időpontért 4 napon belül és egy sms-t is küldtem. Egyszersem vette fel, vagy hívott vissza, vagy írt volna legalább egy sms-t, hogy bocs, majd visszacsörgök. Én nem idegesítettem magam, tudom, hogy máshol konkrétan a védőnő keresi az anyukákat a státusz előtt. Nálunk nem így van. Megállapodtam magammal, hogy nekem erre nincs időm, majd szól, ha akar valamit. Szólt, 2 hónappal a kimaradt státusz után és még engem akart letolni. Elintéztem annyival, hogy ne haragudjon, de ennyiszer hívtam ekkor és ekkor, nekem gyerek és munka mellett nincs időm hetekig a meddő telefonokon ülni. Kicsit megszeppent, látszott rajta, hogy nem szoktak "visszadumálni" neki. Na azóta mintha rájött volna, hogy neki is könnyebb, ha nem telefonálgat mindenki időpontért és jobban tud előre tervezni, ha előre kiadja az időpontokat, mert a picivel mindig ad az adott alkalmon a következőre időpontot és szól, ha vigyem a nagyot is. Ennyi. Egy határozott mondattal helyreállt kettőnk kapcsolata, amivel amúgy nem volt baj, csak az időpontmegbeszélős rendszerét tartottam f*szságnak, illetve nem működőnek.

Azt tudom javasolni, hogy állj ki magadért. Miért veszed magadra, ha szerinted ő a hülye? Egyrészt, ha nem egyértelmű egy időpont, akkor vissza lehet kérdezni, vagy én pl. ráerősítek mindig mindenkinél, amikor beírok egy időpontot, hogy jó, akkor 12.18-án 9:30 ugye? Igen. Oké. Akkor is, ha velem szemben ül, meg akkor is, ha telefonon egyeztetünk. Ha rosszkor mentél, ő rosszkor fogad és ezért le akar tolni, azt a felelősséghárítást én nem fogadnám el. Elmondanám, hogy nekem ez volt beírva, ha nem jókor mentem, miért nem szólt? Nem érezném felelősnek magam a történtek miatt, így nem is idegeskednék. El sem jutnánk odáig a beszélgetésben, hogy kijelenthesse, hogy miattam lett letolva... Totál felesleges ezekbe annyira belepörgetni magad, hogy testi tünetei legyenek az idegeskedésednek. Tanulj meg határozottan kommunikálni, érdekérvényesíteni és leszarni olyan ember nyűgét, amihez kvázi nincs közöd.

dec. 10. 07:25
 35/47 A kérdező kommentje:
#35 Nagyon köszönöm! ❤️
dec. 10. 08:01
 36/47 anonim ***** válasza:
47%

#23 vagyok

Pontosan errol az okadek gusztustalan stilusrol beszeltem, mint amit #36 kepvisel. Es valaki meg fel is pontozta..en nem tudom, eloben is ilyen mocskos mindenki szaja? Nem vagyok szent asszony, ki tudok kelni magambol en is, de nem allok neki szidni egy vadidegen not, egy kismamat.

dec. 10. 11:30
 37/47 anonim ***** válasza:
39%
Én írtam azt, hogy arra tudunk válaszolni amit leírsz a fő kérdésben. Utána amiket írtál, valóban idegesítő. Viszont azért írtam , hogy irritáló a stílusod, mert kb neki esel mindenkinek, hogy ja igen és akkor amikor ez volt akkor ?? Stb stb. Ahelyett, hogy azt írnàd , hogy na akkor elmesélek még egy két sztorit, hogy lássàtok miről beszélek. Nem, te letàmadod a válaszolókat. A fő kérdésben az volt , hogy te nézted be az időpontot, mégis a védőnőt szidod. Illetve, hogy problémàs a terhességed, korábban is véreztèl de most ezt is a védőnőre fogod 🤷‍♀️
dec. 10. 12:12
 38/47 anonim ***** válasza:
77%
35# hát az ilyen tényleg fárasztó...nem is értem. Nekem mindig ad időpontot helyben a következő "talàlkàra".
dec. 10. 12:14
 39/47 anonim ***** válasza:
75%
39# ez tényleg bunkó volt , de az a baj , hogy a kérdező is lesüllyed erre a szintre.
dec. 10. 12:15
 40/47 A kérdező kommentje:
#40 Kérlek mielőtt az én stílusomat minősíted, alaposan olvasd át az előtte lévő kommenteket. Nem véletlenül reagáltam úgy ahogy, és szerintem én még mindig nem voltam bunkó egyesekkel ellentétben.
dec. 10. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!